RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Doi tineri din Tătăruși riscă 10 ani de închisoare după ce au făcut sex cu o fată de 13 ani

Doi tineri de 20 și respectiv 21 de ani din Tătăruși riscă să-și petreacă tinerețea după gratii din cauza unei partide de sex cu o minoră de 13 ani. Cei doi prieteni sunt acuzați de procurorii pășcăneni că în luna aprilie a acestui an au invitat la plimbare cu mașina o fată de 13 ani după care au întreținut relații sexuale cu aceasta.

Mai exact, conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani,  Ana Maria Aionițoaie, fata, care era prietena unuia dintre tineri, a acceptat să meargă cu cei doi într-o pădure, în jurul orei 23.00, și să întrețină relații sexuale, pe rând, cu aceștia. Părinții fetei au aflat despre întâmplare și au depus plângere la Poliție.

Tinerii din Tătăruși au fost trimiși în judecată în baza unui rechizitoriu din data 2 iulie 2013 pentru infracțiunea de întreținere de relații sexuale cu un minor. Aceștia riscă până la 10 ani de închisoare.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Apa va fi sistată în această noapte, începând cu ora 22.00, în Pașcani și suburbii!

Redacția

Ioan Prisecaru a solicitat încetarea contractului de management cu PSA. Katzighera preia oficial postul de director general

Marius Parteni

Tichetele de vacanţă vor fi electronice. Se vor da până la data de 1 iulie

Redacția
Încarcă...