NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi tineri, cercetaţi penal pentru curse ilegale de maşini; unul dintre ei se afla în carantină

Doi tineri de 20 de ani, din Roman şi respectiv Stăniţa, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Cei doi au fost depistaţi, în noaptea de duminică spre luni, participând, în calitate de conducători auto, la o cursă ilegală de maşini.

‘La data de 14 septembrie, în jurul orei 00.40, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe Bulevardul Roman Muşat, doi tineri de 20 de ani, care au participat în calitate de conducători auto, la o întrecere neautorizată pe drumurile publice. Cei doi au fost depistaţi cu aparatul radar rulând în paralel cu viteza de 120 kilometri pe oră, în interiorul municipiului Roman, pe traseul Bulevardul Roman Muşat – Strada Mihai Viteazu – Strada Ştefan cel Mare – Strada Oituz – Strada Sucedava – Bulevardul Roman Muşat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Roman, acesta se afla sub măsura carantinării la domiciliu‘, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Tânărul din Roman este, în prezent, cercetat penal şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

  

radio iasi

Advertisements

Related posts

IPJ: Șoferi! Atenție la ceață și polei

Redacția

Damian Săuţă, tânărul care s-a aruncat de pe un bloc din zona gării anul trecut nu consumase alcool sau droguri

Răzvan Grecu

Anunţ OFICIAL al ministrului Apărării, referitor la ÎNCORPORĂRILE tinerilor!

Redacția
Încarcă...