RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Doi jucători se vor despărți de formația locală de fotbal. Campionatul începe pe 30 august, iar formațiile din Liga a III-a vor juca sâmbăta

Gruparea pășcăneană de fotbal, CS Kosarom, se va despărți de doi jucători importanți în perioada următoare. Este vorba despre portarul Mihai Luca, care renunță la fotbal pentru o altă carieră și de atacantul Bogdan Chimir, care a ajuns la final de contract și va semna cu Știința Miroslava.

 

Conform directorului CSM Pașcani, Bogdan Mandric, echipa locală nu a stabilit încă obiectivul pentru sezonul următor. El spune că cel mai posibil vor fi promovați jucători de la echipa de juniori, asta pentru că și Federația cere acest lucru.

  

La adunarea generală, ce a avut loc zilele trecute la sediul Federației Române de Fotbal, s-a decis startul campionatului pentru Liga a III -a pe data de 30 august, iar la cererea reprezentanților din acest eșalon, meciurile se vor disputa sâmbăta. În Liga a III a, vor fi alcătuite 6 serii a câte 14 echipe.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Competiția de Atletism și-a anunțat câștigătorii

Irina Gherasim

Mesajul criptic prin care Magnus Carlsen și-a acuzat un adversar că a trișat. Este „cel mai mare scandal din istoria șahului”

Redacția

Liceul „Miron Costin”: Doi elevi pe podium la ONSS – faza județeană

Redacția
Încarcă...