NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Doi consilieri locali i-au cerut demisia managerului Costică Pânzaru!

 

 

Doi consilieri locali cred că directorul Spitalului municipal de Urgență Pașcani ar trebui să demsioneze. Declarațiile au fost făcute pe fondul crizei financiare în care se află unitatea medicală.

  

 

În emisiunea „În Obiectiv”, difuzată ieri seară de Actualitatea TV, Claudiu Bodoașcă și Sorin Olariu s-au declarat nemulțumiți de activitatea managerului Costică Pânzaru. Liberalul consideră că acesta nu mai este implicat sută la sută în activitatea unității medicale, din cauza faptului că ocupă postul de director fără a se fi organizat un concurs.

„Faptul că domnul director stă în interimat de atâta timp acolo, cred că-l face să nu mai fie așa de implicat. Nu mai are aceeași tragere de inimă ca la început, iar salariații de acolo nu se mai văd bine reprezentați. Cred că ar trebui ca domnul director să facă un pas în spate și să fie organizat concursul pentru acest post ”, a declarat Claudiu Bodoașcă, consilier PNL.

La rândul său, Sorin Olariu a atras atenția că deși Costică Pânzaru a făcut lucruri bune pentru spital, în acest moment ar face un bine pășcănenilor dacă ar demisiona.

„Cel puțin, gândind pentru momentul ăsta economic și practic domnul manager Costică Pânzaru ar trebui să-și dea demisia.  Putem să-i mulțumim pentru serviciile sale, pentru că v-am spus a făcut trabă bună, putem să ne mândrim cu dumnealui și cred că ar face, și sunt convins că dumnealui iubește pășcănenii,  un bine dacă și-ar da demisia ”, a explicat Sorin Olariu, consilier PMP.

Reaminitim că Spitalul Municipal de Urgență Pașcani se confruntă cu o criză financiară acută, având datorii către furnizori și o lipsă de medicamente, motiv pentru care pacienții sunt îndrumați de medici să-și cumepere singuri tratamentele și dispozitivele medicale.

Advertisements

Related posts

Ursu de la Ecoserv șicanează Primăria, pe tema decontării abonamentelor către elevi, susține Bodoașcă

Răzvan Grecu

Paşcaniul intră în atmosferă de sărbătoare! Autorităţile promit două orăşele ale copiilor

Ema Roman

Gospodării inundate, animale moarte și familii evacuate în urma unei ruperi de nori la Oboroceni

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site