NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Consilierul Sorin Olariu criticat dur de un fost susținător, după ce a recunoscut că a făcut alianță cu PSD

 

Sorin Olariu, consilier PMP, a fost criticat în termeni duri de un fost susținător, după ce popularul a recunsocut că este într-o alianță cu PSD. Ieri seară, în emisiunea „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV, Olariu a admis că se află într-o alianță cu PSD-ul, motivând acest lucru de dorința sa de a încerca să-i pună în mișcare pe social democrați.

 

„Sunt într-adevăr într-o alianță cu PSD-ul, dar puterea mea nu e cine știe ce. Eu am întrat în alianță cu PSD-ul gândindu-mă că poate reușesc să-i pun în mișcare, prin discuții. Am fost de multe ori la domnul primar și am stat de vorbă cu dumnealui. Dar sincer nu înțeleg de ce ….”,  a declarat Sorin Olariu, consilier PMP.

Romel Vântur, cel care în campania electorală din 2016 a mers alături de Sorin Olariu la emisiuni televizate pentru a-i convinge pe cetățeni să-l voteze pe popular, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care îl invită consilierul local să fie sincer și să se înscrie în PSD.

„Extraordinar, cât de bine intenţionat a fost DOMNUL OLARIU când a făcut pact cu diavolul, nu voia decât să-i educe, să le arate calea cea dreaptă psd-iştilor. Uoau!!! Ce muncă sisifică la doar un biet om! N-a reuşit, în schimb a trecut el, cu arme şi bagaje şi gândire, în tabara nevinovaţilor, inocenţilor, purilor pesedei.Prost şi idiot o fi acela de vă va mai suţine şi vă va mai vota la următoarele alegeri. Măcar fiţi sincer cu noi şi cu dumneavoastră şi înscrieţi-vă în PSD”, a fost unul dintre mesajele lui Romel Vântur.

Pășcăneanul ce activează în „Asociația pentru Pașcani” i-a reamintit lui Sorin Olariu că a crezut că a sa candidatură  va aduce un suflu nou în politica locală și că acum se simte umilit pentru că în trecut l-a susținut.

„Mă simt umilit că am crezut în dumneavoastră, că v-am susţinut, că v-am votat! Am fost lângă dumneavoastră la întâlnirea organizată de ATV la Hotel Central şi acum îmi este ruşine de mine. Bătrân şi prost!!! Am crezut că veţi fi un suflu nou, o privire clară, nepervertită în banala politică locală. Aţi dovedit, în doar câteva luni, că nu sunteţi mai prejos de acei politicieni ce îşi arată lenjeria murdară pe centura politicii…” , a mai scris Romel Vântur.

Reamintim că Sorin Olariu a fost timp de un an de zile în opoziție alături de PNL, din vara anului 2017 acesta a schimbat tabăra susținând proiectele de hotărâre inițiate de primarul Dumitru Pantazi.

Advertisements

Related posts

Penaliada: lista ieşenilor albiţi de Dragnea

Redacția

Europarlamentarul Cătălin Ivan la Pașcani. Acesta s-a întâlnit cu Biroul PSD și primarii din Colegiul Senatorial 3

Răzvan Grecu

Klaus Iohannis, despre amânarea alegerilor: Actul de votare n-ar trebui să fie mai complicat decât mersul la hipermarket

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site