NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Consilierul Sorin Olariu criticat dur de un fost susținător, după ce a recunoscut că a făcut alianță cu PSD

 

Sorin Olariu, consilier PMP, a fost criticat în termeni duri de un fost susținător, după ce popularul a recunsocut că este într-o alianță cu PSD. Ieri seară, în emisiunea „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV, Olariu a admis că se află într-o alianță cu PSD-ul, motivând acest lucru de dorința sa de a încerca să-i pună în mișcare pe social democrați.

  

 

„Sunt într-adevăr într-o alianță cu PSD-ul, dar puterea mea nu e cine știe ce. Eu am întrat în alianță cu PSD-ul gândindu-mă că poate reușesc să-i pun în mișcare, prin discuții. Am fost de multe ori la domnul primar și am stat de vorbă cu dumnealui. Dar sincer nu înțeleg de ce ….”,  a declarat Sorin Olariu, consilier PMP.

Romel Vântur, cel care în campania electorală din 2016 a mers alături de Sorin Olariu la emisiuni televizate pentru a-i convinge pe cetățeni să-l voteze pe popular, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care îl invită consilierul local să fie sincer și să se înscrie în PSD.

„Extraordinar, cât de bine intenţionat a fost DOMNUL OLARIU când a făcut pact cu diavolul, nu voia decât să-i educe, să le arate calea cea dreaptă psd-iştilor. Uoau!!! Ce muncă sisifică la doar un biet om! N-a reuşit, în schimb a trecut el, cu arme şi bagaje şi gândire, în tabara nevinovaţilor, inocenţilor, purilor pesedei.Prost şi idiot o fi acela de vă va mai suţine şi vă va mai vota la următoarele alegeri. Măcar fiţi sincer cu noi şi cu dumneavoastră şi înscrieţi-vă în PSD”, a fost unul dintre mesajele lui Romel Vântur.

Pășcăneanul ce activează în „Asociația pentru Pașcani” i-a reamintit lui Sorin Olariu că a crezut că a sa candidatură  va aduce un suflu nou în politica locală și că acum se simte umilit pentru că în trecut l-a susținut.

„Mă simt umilit că am crezut în dumneavoastră, că v-am susţinut, că v-am votat! Am fost lângă dumneavoastră la întâlnirea organizată de ATV la Hotel Central şi acum îmi este ruşine de mine. Bătrân şi prost!!! Am crezut că veţi fi un suflu nou, o privire clară, nepervertită în banala politică locală. Aţi dovedit, în doar câteva luni, că nu sunteţi mai prejos de acei politicieni ce îşi arată lenjeria murdară pe centura politicii…” , a mai scris Romel Vântur.

Reamintim că Sorin Olariu a fost timp de un an de zile în opoziție alături de PNL, din vara anului 2017 acesta a schimbat tabăra susținând proiectele de hotărâre inițiate de primarul Dumitru Pantazi.

Advertisements

Related posts

Dezbateri legislative și propuneri importante la Forumul de vară al Serviciilor Publice

Redacția

Rezultate pe municipiul Pașcani, după votul pentru PE: PSD – 26,46%, PNL – 25,39%, USR – PLUS – 15,68%, Pro România – 11,56%

Marius Parteni

Duminică intră în vigoare modificări legislative privind ordinea şi liniştea publică şi statutul poliţistului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site