RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Doctor ieșit din gardă, oprit în trafic de o poliţistă, în București: “A luat poziţia de drepţi”

Un medic de la unul dintre cele mai mari spitale de urgență din București a fost protagonistul unui moment admirabil din partea unei tinere polițiste, episodul fiind apoi povestit de medic jurnalistului Cătălin Tolontan.

“Bună dimineața: azi, venind din gardă spre casă am fost oprit prima dată de poliție. O domnișoară polițist m-a tras pe dreapta pe la Unirii. Am scos legitimația pe geam și i-am spus că sunt medic. A luat poziție de drepți și m-a salutat militărește cu mâna la chipiu!!!

Am simțit nevoia și am salutat-o și eu militărește!!! Ne-am urat zi bună și am plecat. Respectul începe să reapară, cel puțin pentru aceste două categorii de oameni care sunt inventate pentru a ajuta. Doamne ajută!

Nu era nevoie de epidemie pentru asta, am simțit să vă spun, poate merită spus lumii, ne ajută pe toți, și pe cei de acasă și pe cei din linia frontului.”, este mesajul pe care Tolontan l-a primit de la medic și apoi l-a făcut public în Libertatea.

  

OBSERVATOR

Related posts

FOTO O antenă GSM a căzut peste două locuințe. Două persoane, printre care o femeie de 90 de ani, au fost transportate la spital

Redacția

Debut cu stângul în Liga Naţiunilor pentru România, învinsă de Muntenegru cu 2-0

Redacția

VIDEO Ana Maria Popescu, discurs impresionant la sosirea în țară – Sportiva i-a răspuns ministrului Eduard Novak: “Îmi doresc tare mult să ajungeţi dumneavoastră la Tokyo şi să luaţi aurul ăla pe care nu am fost eu în stare să-l iau”

Redacția
Încarcă...