NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Doctor ieșit din gardă, oprit în trafic de o poliţistă, în București: „A luat poziţia de drepţi”

Un medic de la unul dintre cele mai mari spitale de urgență din București a fost protagonistul unui moment admirabil din partea unei tinere polițiste, episodul fiind apoi povestit de medic jurnalistului Cătălin Tolontan.

„Bună dimineața: azi, venind din gardă spre casă am fost oprit prima dată de poliție. O domnișoară polițist m-a tras pe dreapta pe la Unirii. Am scos legitimația pe geam și i-am spus că sunt medic. A luat poziție de drepți și m-a salutat militărește cu mâna la chipiu!!!

Am simțit nevoia și am salutat-o și eu militărește!!! Ne-am urat zi bună și am plecat. Respectul începe să reapară, cel puțin pentru aceste două categorii de oameni care sunt inventate pentru a ajuta. Doamne ajută!

Nu era nevoie de epidemie pentru asta, am simțit să vă spun, poate merită spus lumii, ne ajută pe toți, și pe cei de acasă și pe cei din linia frontului.”, este mesajul pe care Tolontan l-a primit de la medic și apoi l-a făcut public în Libertatea.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Sistemul RO-ALERT va fi testat astăzi. Inspectoratul pentru Situații de Urgență: este ultima verificare din seria testelor

Redacția

Mulți ieșeni suferă de insomnie din cauza autoizolării. Află care sunt remediile pentru un somn liniștit

Redacția

Suspendare contracte de muncă sau șomaj tehnic?

Redacția
Încarcă...