NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Discuții pentru evitarea blocajului rutier din zona școlii ”Iordachi Cantacuzino”

Aglomerația care se formează în zona școlii ”Iordachi Cantacuzino”, dimineața și la orele prânzului, a fost subiectul unor discuții în ședința Consiliului Local ce a avut loc la finele lunii ianuarie. Șeful Poliției Locale a fost sfătuit să ia măsuri pentru fluidizarea traficului.

Zona este extrem de aglomerată dimineața și la orele prânzului, atunci când elevii sunt aduși la școală și când ies. În lipsa unor locuri de parcare, părinții staționează unde găsesc liber.

Primarul municipiului și consilierii i-au recomandat lui Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale, să discute cu șoferii și să le explice să nu mai parcheze în zona trecerilor de pietoni sau pe banda dintre sensurile de mers.   

Situația ar putea fi evitată dacă ar putea fi amenajată în zonă o parcare, sau folosită calea de acces prin parc. Această ultimă măsură a fost discutată în trecut, dar fără a fi pusă în practică.

Un alt sfat adresat polițiștilor locali a fost acela de sancționa șoferii care parcheză pe trecerile de pietoni la mai puțin de 25 metri de acestea.  

loading...
Advertisements

Related posts

Daniel Constantin vine mâine la Pașcani

Marius Parteni

Licitație importantă de 4 milioane lei la Primăria Pașcani

Marius Parteni

Atenție, pășcăneni! Cad bucăți de tablă de pe acoperișuri

Marius Parteni
Încarcă...