NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bodoașcă despre Pantazi: „Este speriat! E în grupa de risc! Nu stă în Primărie! Nu stăpânește situația! Nu transmite încredere!”

Primarul Dumitru Pantazi a fost criticat dur de consilierul Claudiu Bodoașcă. Într-o înregistrare video de pe pagina PNL, liberalul spune despre primarul Dumitru Pantazi că este speriat de epidemia generată de noul coronavirus și că din această cauză are reacții întârziate, nefiind prezent la muncă în Primărie.

Bodoașcă spune că frica primarului este de înțeles, mai ales că Dumitru Pantazi are 66 de ani și se află în grupa de risc. Consilierul local mai crede, comportamentul primarului s-a schimbat în ultimele două ședințe de Consiliu Local și că din această cauză acesta nu reușește să transmită încredere cetățenilor.

„Sunt consilier de 4 ani de zile și pot să zic că-l cunosc pe primarulu Dumitru Pantazi. La ultimele două ședințe de Consiliu Local mi s-a părut speriat. Nu era cel pe care-l cunoșteam eu sau cel de acum 2 luni de zile. E de înțeles, e ceva cu care nu ne-am mai confruntat, dumnealui se află în grup de risc, nu poți să-i ceri să meargă printre oameni. Dar este speriat, efectiv este speriat și de aceea cred că ia măsurile cu întârziere. Nu poate să vină și să stea în Primărie, să fie ferm. E speriat, nu l-am văzut în apele lui, nu l-am văzut să transmită încredere. Omul arată că nu stăpânește situația, nu știe ce să facă”, a acuzat Claudiu Bodoașcă.

Declarația a fost făcută în contextul în care la ultima ședință de Consiliu Local, primarul Dumitru Pantazi a cedat nervos atunci când a fost întrebat de ce nu a dat mai repede banii necesari achizițiilor de dezinfectanți și materiale de protecție către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Primarul Dumitru Pantazi a fost contactat telefonic, în mod repetat, pentru a răspunde acuzațiilor aduse de liberalul Claudiu Bodoașcă, însă nu a răspuns apelurilor .

loading...
Advertisements

Related posts

Spitalul CF Paşcani a rămas fără anestezist. Până la organizarea unui concurs se vor efectua doar intervenţii chirurgicale cu anestezie locală

Ema Roman

Fiscul cheamă fermierii să le explice cum se aplică impozitul agricol

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția
Încarcă...