RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Directorul Australian Open și adevărul cu privire la gravitatea accidentării lui Novak Djokovic

Novak Djokovic a acuzat dureri la coapsa stângă în timpul Australian Open 2023, iar multe voci din lumea tenisului au spus că sârbul se folosește de această scuză pentru a-și „adormi” adversarii. La câteva zile după ce Nole a cucerit trofeul pentru a zecea oară, directorul Grand Slamului de la Melbournea vorbit despre accidentarea liderului ATP.

Novak DjokovicFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Djokovic a jucat la Australian Open cu o ruptură de 3 centimetri la ischiogambieri

  

Craig Tiley s-a declarat impresionat de Djoker, care a evoluat cu o ruptură de 3 centimetri la muşchiul ischiogambier al piciorului stâng.

„Este greu de crezut că cineva poate face ceea ce a făcut cu acest gen de accidentare, dar el este uimitor. Multe dintre provocările din jurul lui Novak au de-a face cu faptul că are o reputaţie proastă. În cele din urmă, nu cred că cineva poate pune la îndoială însă calităţile sale sportive.

A avut o ruptură de trei centimetri la coapsă. Am văzut radiografiile, medicii vă vor spune adevărul. Au fost multe speculaţii cu privire la faptul că accidentarea sa a fost reală sau nu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis începe vizita oficială în Japonia, Ce a declarat la primul eveniment de la Tokyo

Redacția

Un tânăr a fost împușcat în picior de polițiștii din Huedin / Un prieten al victimei l-a filmat în timp ce se plimba, plin de sânge, cu o mașină a poliției după el / ”Ce, suntem câini, să ne omorâți?”

Redacția

Ibrahimovic, mereu surprinzător – Obiectivele suedezului la 41 de ani

Redacția
Încarcă...