RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Directorul CLP Ecoserv SRL numit de PSD, nu demisionează! S-a împăcat cu viceprimarul Rățoi! (VIDEO)

Leonard Ursu, directorul CLP Ecoserv, a anunțat astăzi că nu va răspunde solicitării făcute de viceprimarul Cristian Rățoi de a demisiona. Într-o conferință de presă, Ursu a spus că a avut în această dimineață o discuție cu Cristian Rățoi și că nu-și dorește să continuie neînțelegerile cu acesta, având în vedere că viceprimarul îi ține în acest moment locul primarului Marius Pintilie, aflat la domiciliu în izolare.

„Eu acum nu aș vrea să continui pe această pantă a neînțelegerilor cu viceprimarul, mai ales că el ocupă funcția de primar în momentul ăsta, până vine domnul Pintilie.Ce vreau să vă spune eu, e că acum două ore m-am întâlnit cu domnia sa chiar aici în birou, chiar cu privire la chestiunea asta. Și el era siderat. Poate nici lui nu-i plac declarațiile astea care le fac eu, dar nici mie nu-mi plac declarațiile pe care le fac ei, cu tentă politică. V-am spus eu nu fac politică din acest birou când vine vorba de CLP Ecoserv. Nu-mi dau demisia. De ce să mi-o dau? În momentul în care cineva mi-o solicită la modul imperativ, nu mi-o dau”,  a declarat Leonard Ursu, directorul CLP Ecoserv SRL. 

Reamintim că ieri, întrebat dacă i-a solicitat vreodată lui Leonard Ursu să nu intervină pe străzi decât după ce începe să ningă, viceprimarul Cristian Rățoi a răbufnit și i-a solicitat lui Ursu să demisioneze acuzându-l că dezinformează. Viceprimarul a spus că dacă i-a cerut cineva să nu deszăpezească străzile, probabil că a fost un coleg de-al lui Ursu de partid.

„Să știți că de data asta îi cer, în mod public, prin intermediul dumneavoastră, demisia domnului Ursu, pentru că în afară să dezinformeze altceva nu face. Cine este nebun să-i spună nu ieși la deszăpezire sau la curățat zăpada, când toată lumea se plânge. Care dintre noi, domnul Pintilie, domnul Bodoașcă sau eu, i-ar spune nu ieși la deszăpezire? Noi suntem nebuni să ne tăiem creanga de sub picioare?! Deci nimeni nu i-a spus acest lucru! Ursu trebuie să înțeleagă un singur lucru: el va avea suma de 250.000 de lei pe care o primea de la PSD, doar atunci când va face treabă. Când nu face treabă, nu va avea această sumă. Eu vă spun din start. Nimeni nu i-a spus nu te du și nu curăța străzile! Poate i-a spus cineva din partidul domniei sale”, a mai adăugat Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului Pașcani.

  

Related posts

Domeniul baronilor Apavital construit într-o zonă interzisă: teren de tenis cu nocturnă, foișoare și pontoane din bani publici

Redacția

Guvernul dublează finanțarea pentru modernizarea a 55 de locomotive electrice și 139 de vagoane CFR Călători. Costurile s-au dublat în doar doi ani, de la un miliard la două miliarde lei

Redacția

Autorizația de securitate la incendiu trebuie obținută până la 30 iunie 2017

Redacția
Încarcă...