RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Funcționarii din Primăria Pașcani, săraci în sporuri

Primăria Pașcani nu acordă sporuri “nesimțite” funcționarilor și angajaților instituției. Explicații pe marginea acestui subiect au fost oferite în conferința de presă de joi, 11 februarie, susținută de viceprimarul Cristian Rățoi și administratorul public Claudiu Bodoașcă.

Reprezentanții instituției au răspuns întrebărilor pe marginea subiectului privind sporurile încasate de funcționari.

“Spre surprinderea tuturor, la Primăria Pașcani nu sunt sporuri. Se acordă doar sporuri pentru viza Control Fnanciar Preventiv pentru 7 salariați. Un spor de 10%, de care momentan beneficiază doar 6 salariați, pentru că unul este în concediu medical și sunt acele sporuri pentru implementarea de proiecte europene, doar personalul care lucrează în echipele de implementare iau acel spor, în funcție de numărul de ore lucrate la proiect, pe bază de pontaj. Aceste sporuri sunt eligibile, facem în fiecare lună pontaj, vin bani de la București”, a subliniat administratorul public.

La nivelul Poliției Locale angajații beneficiază doar de norma de hrană. Funcționarii publici primesc sporuri minime, dar șefii instituției încasează sporurile privind implementarea proiectelor europene.

  

Related posts

Pagină de Facebook creată de Primăria Pașcani, cu activitățile privind câinii adunați de pe străzi. Apel pentru adopție!

Iulia Huțanu

In judetul Iasi sunt cateva artere care nu vor vedea niciodata asfalt

Redacția

Conferință de presă PMP Pașcani, 20 februarie (VIDEO)

Redacția
Încarcă...