NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dilemă pentru următorul membru PSD care ar trebuie să ajungă în CL. Are de ales între locul de muncă și funcția publică

Paul Costan, tânărul care ar trebui să întregească echipa PSD din Consiliul Local, are o mare dilemă. După demisia lui Dragoș Ionescu acesta ar fi trebuit să fie validat în funcția de consilier local, dar sunt șanse ca acest lucru să nu se întâmple. Motivele nu țin de formațiunea politică din care face parte, ci de politica firmei unde acesta este angajat.

Paul Costan lucrează la societatea Proinvest Group SRL, al cărei manager, Vasile Sandu, nu este adeptul unei astfel de idei. Acum tânărul social-democrat trebuie să mediteze la cele două variante: să renunțe la jobul său într-o companie care dezvoltă mari proiecte la nivel național și internațional, sau la viitoarea funcție publică, cea de consilier local. Întrebat dacă a luat o decize în acest sens Paul Costan ne-a declarat: „Da, este o problemă, ce să zic. M-am gândit mai mult la ceea ce voi face în ziua când am aflat că voi beneficia de această oportunitate. Acum chiar nu spun nimic. Știu că mai am câteva zile ca termen de gândire. Probabil voi lua o decizie de moment”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Partidul lui Diaconescu de la Pașcani iși caută o nouă conducere

Redacția

Deputatul ieșean Petru Movilă, ales vicepreşedinte al PMP

Redacția

Atac la administrația și liderii politici din Pașcani:”Personajele politice de aici nu aduc sub nici o formă un ajutor concret pentru toți acești oameni”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site