RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dezbateri în Parlament privind criza lemnului. Ce i se reproșează lui Tanczos Barna și cum se apără ministrul

Ministrul Mediului a venit astăzi în plenul Camerei Deputaților pentru a oferi explicații în ceea ce privește plafonarea prețului de lemn. Tanczos Barna susține că prețul lemnului de foc variază de la regiune la regiune. 

Ministrul Mediului a participat la Ora Guvernului din plenul Camerei Deputaților FOTO: Inquam

Ministrul Mediului a participat la Ora Guvernului din plenul Camerei Deputaților FOTO: Inquam

“În acelaşi timp, trebuie să ştim faptul că preţul lemnului de foc variază de la regiune la regiune, de la zona de câmpie la zona de munte, motiv pentru care nu putem să generalizăm. Această situaţie de lipsă de lemn a fost suplinită, a fost rezolvată prin aceste metode, iar preţul a fost, aşa cum ştiţi şi dumneavoastră, plafonat la 400 de lei prin Ordonanţă de Urgenţă”, a explicat ministrul Mediului la Ora Guvernului, potrivit Agerpres.

  

Critici la adresa ordonanței pentru plafonarea prețului lemnului de foc

Deputatul PNL și președintele Comisiei pentru Mediu din Camera Deputaților susține că efectele ordonanței pentru plafonarea prețurilor la lemnul de foc n-au fost cele așteptate, în timp ce unii furnizori au crescut artificial prețurile.

Trebuie să recunoaştem că efectele OUG pentru plafonarea preţurilor la lemnul de foc n-au fost cele pe care le aşteptam.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cine sunt finlandezii de la Nokian și cum au ajuns la Oradea. „Era clar că Oradea e cea mai bună alegere pentru noi”- oficial Nokian

Redacția

Mobilizare în Parlament pentru respingerea unui proiect privind autonomia Ținutului Secuiesc

Redacția

Anchetă după ce un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Capitală / Acesta ar fi Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous

Redacția
Încarcă...