NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dezbatere pe marginea proiectelor economice ale PSD la Paşcani (VIDEO)

Candidaţii judeţeni pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile din 11 decembrie au participat ieri la un eveniment pe teme economice, în holul Casei de Cultură Mihail Sadoveanu din Paşcani.

 

 

  

La întâlnire au fost prezente în jur de 120 de persoane, printre care primarul Iaşului, Mihai Chirica, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, şi Camelia Gavrilă, cea care s-a suspendat din funcţia de inspector şcolar general în perioada campaniei electorale.

S-a discutat despre cele mai importante proiecte pe partea de economie şi industrie ale Partidului Social Democrat, în cadrul unei dezbateri interactive. Candidaţii la Camera Deputaţilor şi Senat au prezentat programele şi măsurile PSD pentru perioada 2016-2020.

„Vrem ca acest Parlament nou, cu oameni noi în proporţie de 80%, să rămână în istorie drept unul care a avut cea mai mare creştere economică şi a reuşit, prin legile pe care le va aproba, să aibă rezultate deosebite. Ne-am propus să avem mai multe investiţii în România, să creştem numărul locurilor de muncă, iar clasa mijlocie să fie majoritară. A fi în clasa de mijloc înseamnă a aave un loc de muncă, un salariu decent, o casă, o familie. Suntem în secolul XXI şi mulţi români nu îşi permit să meargă în concediu. Mergeţi la vot şi votaţi cu încredere măsurile Partidului Social Democrat”, a fost o parte din mesajul lui Vasile Axinte, candidat la Camera Deputaţilor în Parlamentul României. 

{youtube}lfLoMqUAuFY{/youtube}

Advertisements

Related posts

Papa Francisc a primit la Vatican echipa SPP care se va ocupa de protecţia sa în timpul vizitei în România

Redacția

Pașcaniul rămâne cu funcția deținută la nivelul Biroului Permanent al Senatului României

Marius Parteni

Motivele pentru care deputatul Petru Movilă a demisionat din PDL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site