NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezbatere de ochii lumii! Campania de chestionare a populaţiei pe bugetul anului 2020, o măsură lipsită de transparenţă!

Mult anunțata campanie de chestionare a populației pe marginea investițiilor ce ar trebui realizate în 2020 la Pașcani, se transformă într-un fiasco. Chestionarele completate de cetățeni, nu ar avea un caracter public.

Peste 2000 de formulare, cutii poștale și multe articole de presă, așa se poate rezuma campania de presă a administrației locale. Scopul anunțat era cel de consultare a cetățenilor cu privire la investițiile prioritate. La câteva zile după anunțul postat pe pagina de facebook, primarul Dumitru Pantazi apărea în imagini în timp ce analiza chestionarele trimise de cetățeni.

Reporterii Actualitatea Tv și NewsPacani.com au încercat să studieze respectivele chestionare, dar acest lucru pare imposibil.”Nu știm dacă sunt pentru studiul public”, a fost răspunsul celor de la Biroul de Presă.   

Menţionăm faptul că din partea consilierilor locali PNL, a fost făcută propunerea de organizare a unor dezbateri publice pe cartiere, dar acest aspect a fost ignorat de administrația locală.

loading...
Advertisements

Related posts

Cum va ajunge apa potabilă și rețeaua de canalizare în Valea Seacă, Lespezi și Vânători

Marius Parteni

Ce obligații au vânzătorii și cumpărătorii pentru transportul porcilor între localități

Redacția

Avem cea mai mare creştere a vânzărilor din UE

Redacția
Încarcă...