NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi le dă dreptate nemulțumiților din zona Aerodrom și le promite, la fel ca în urmă cu 4 ani, canalizare și apă!

Cu doar câteva luni înainte de alegerile locale, primarul Dumitru Pantazi le promite, din nou, celor care locuiesc în cartierul Aerodrom canalizare și apă. Declarația care a fost făcută într-o emisiune găzduită de televiziunea sa favorită, se aseamănă cu promisiunile electorale din 2016.

Atunci, primarul Dumitru Pantazi s-a deplasat pe Aerodrom împreună cu proiectanți de la ApaVital, îmbrăzați cu veste reflectorizante și având în cap căști de constructor. Promisiunea sa a fost că cel târziu în anul 2018 vor fi începute lucrările de canlizare, urmând ca apoi să asfalteze străzile.

Investițiile pe apă se vor face mult mai repede decât cele pe canal, care vor veni prin acești bani din fonduri europene. Dacă nu vor fi contestații în doi ani de zile să înceapă investiția efectiv ca atare”, declara în 2016, în prag de campanie electorală, primarul Dumitru Pantazi.

Timpul a trecut repede, iar cei de pe Aerodrom au văzut pe pielea lor ce înseamnă cuvântul actualului primar Dumitru Pantazi. În 2020, aceștia și-au vărsat năduful pe rețelele de socializare, acolo unde au posta imagini cu străzile impracticabile din acel cartier.

Acum, până și primarul Dumitru Pantazi le dă dreptate și spune că aceștia au de ce să fie nemulțumiți, însă vina acestor promisiuni neîndeplinite nu și-o asumă, ci o trece în contul birocrației din România, comparând acest eșec cu lipsa autostrăzilor din țară.

Eu o să-i invit pe cei de la ApaVital să discutăm. Dacă semnez contractul de finanțare luna aceasta sau cel târziu luna viitoare, vă dați seama că Pașcaniul nu are nicio problemă la documentație. Oamenii de acolo și-au pierdut toată speranța! Eu îi înțeleg. Dar tot mai convins sunt că vor beneficia de apă și canalizare” , a declarat Dumitru Pantazi la televiziunea sa favorită.

Reamintim că ApaVital a promis încă din anul 2014 că la Pașcani vor fi realizate investiții în canalizare și aducțiune cu apă în valoare de 13 milioane de lei. Din păcate, la 6 ani distanță toate acestea au rămas la nivel de promisiune.

loading...
Advertisements

Related posts

Drumurile din România sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeană

Redacția

RAGCL sufocată de cereri pentru lucrări de branşamente separate

Ema Roman

Singurul sens giratoriu din Paşcani, distrus de tiruri! Autorităţile spun că vor lua măsuri

Ema Roman
Încarcă...