NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Despre PNDL3, Ghinea: „Se plimbă pixul lui Dragnea dintr-o mână în alta”. Liderul UDMR: „Cred că Ghinea era cam obosit când a spus asta”

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a relatat marți seara că USR PLUS nu a fost în niciun caz de acord cu noul program de dezvoltare locală, numit „Anghel Saligny”, pe modelul vechiului PNDL derulat de guvernarea PSD.

„În privința PNDL3 sunt mari diferențe de opinii în coaliție. S-a dat pe surse cum că USR PLUS ar fi de acord cu un nou PNDL ceea ce nu era adevărat. A fost așa, un anunț pe gură. Ei ne-au spus că vor propune, noi am răspuns: propuneți și analizăm, vedem. Peste două ore, informația era în presă, cum că a fost aprobat programul în coaliție, dar nu a fost așa, ne-au pus în fața faptului împlinit”, a comentat Ghinea la Digi24.

Acesta a explicat că nemulțumirile USR PLUS pe tema acestui program se leagă de modul în care erau împărțiți banii către primării, pe vremea când PSD era condus de Liviu Dragnea, apreciind că și liberalii ar avea același interes, de a-i corupe pe primari în funcție de interesele lor pentru alegerile interne din partid.

„A aduce bani pentru comunitate nu înseamnă că aceasta e forma corectă. De exemplu, am putea să lăsăm mai mulți bani primăriilor pentru că acum statul ia bani de la primării… Apoi tot statul vine,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Drumul expres Ploiești-Focșani-Pașcani va fi realizat de noua Companie Națională de Investiții Rutiere

Redacția

Capcanele RCA. Sute de soferi care au provocat accidente sunt chemati in instanta, desi au asigurare

Redacția

Descarcati de pe torrente? Politia reincepe razboiul impotriva pirateriei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site