NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Deputatul Nicolae Giugea a revenit în PNL și a preluat funcția de președinte al organizației liberale Craiova / În 2021 el s-a alăturat echipei Orban și a plecat din partid, declarând că nu susține alianța cu PSD

Deputatul Nicolae Giugea a revenit oficial în PNL, adeziunea fiindu-i validată joi de Biroul Politic Judeţean al PNL Dolj. Nu numai că a revenit în partid, dar Giugea a preluat și funcția de președinte al organizației municipale PNL Craiova.

Reamintim că în noiembrje 2021, Nicolae Giugea a demisionat din partid și s-a alăturat echipei lui Ludovic Orban, activând ulterior în proaspătul partid „Forța Dreptei”. El a spus la momentul respectiv că nu poate susține o alianță între PNL și PSD.

Advertisements

„Nu există niciun fel de explicaţie logică pentru modul în care, în câteva luni, grupul lui Florin Cîţu a distrus o coaliţie perfect funcţională, a distrus un Guvern care avea oportunitatea de a face reforme reale pentru a pune România pe direcţia cea bună şi, în cele din urmă, a instalat haosul în ţară. În plină pandemie, aşa-zisa echipă câştigătoare a declanşat un război în partid, apoi unul în coaliţie, apoi unul cu întreaga ţară. (…) Partidul se îndreaptă către un naufragiu evident şi nimeni nu are curaj să spună nimic. Mulţi ştiu, dar tac. Le e mai frică de şeful din partid, decât de electorat”, scria la momentul respectiv Giugea pe contul său de facebook.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

MAE avertizează românii care călătoresc în Spania că transportatorii rutieri de mărfuri intră în grevă generală pe termen nedefinit

Redacția

DOCUMENT Premierul sesizează CCR privind moţiunea de cenzură. Ce argumente aduce Florin Cîţu

Redacția

Ciucă: Încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site