NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Zelenski le cere rușilor să îl oprească pe Putin: „E singura persoană din Rusia care își dorește războiul mai mult decât viața”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut un apel, joi, către poporul rus să îl oprească pe președintele Vladimir Putin să continue războiul împotriva Ucrainei.

Volodimir ZelenskiFoto: Ukrainian Presidential Press Office / AP – The Associated Press / Profimedia

„Costul pentru că o singură persoană din Rusia vrea să continue acest război va fi că întreaga societate rusă va fi lăsată fără o economie normală, fără o viață decentă și fără respect pentru orice valori umane”, a spus Zelenski joi seară, în mesajul său adresat națiunii la finalul fiecărei zile, relatează CNN.

  

„Acest lucru încă poate fi oprit. Iar pentru asta trebuie să opriți acea singură persoană din Rusia care își dorește războiul mai mult decât viața. Viața voastră, cetățeni ai Rusiei”, a transmis șeful statului ucrainean.

Advertisements

Zelenski a respins din nou încercările de anexare a patru teritorii ucrainene ocupate de ruși. „Rusia nu va obține teritorii noi în Ucraina”, a spus el.

Advertisements

___

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

LIVE Ziua 178 de război. Atac cu dronă în Crimeea împotriva Statului Major al Flotei ruse la Marea Neagră / Macron și Putin au discutat la telefon despre situația tensionată de la centrala nucleară Zaporojie / Zelenski îi mulțumește președintelui american pentru noul sprijin militar de 775 de milioane de dolari

Redacția

Ciolacu, despre certificatul verde la locul de muncă: Cred că vom ajunge la o concluzie aşteptată şi predictibilă pentru români

Redacția

Legea privind prevenirea risipei alimentare, adoptată de Senat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site