NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Problema dronelor fabricate în Iran este deja în curs de rezolvare – ministrul ucrainean al Apărării

Ucraina rezolvă deja problema dronelor fabricate în Iran, iar forțele aeriene ucrainene au învățat cum să le bruieze, a afirmat ministrul ucrainean al Apărării Oleksii Reznikov, într-un interviu acordat agenției de presă ucrainene Interfax-Ucraina, potrivit publicației pravda.com.ua.

„O rezolvăm deja [problema dronelor iraniene – n.r.]. Da, este neplăcut, dar nici măcar sistemele unice de apărare antiaeriană nu pot garanta o acoperire a cerului în proporție de 100%. Sunt mulțumit de modul în care lucrează forțele noastre aeriene, doborând atât de multe dintre aceste Shaheds. Soldații noștri [soldații] au învățat să le reducă la tăcere”, a spus el, înainte de a adăuga:

„Am apelat la partenerii noștri, în special la cei care se tem să ne dea arme, dar care au totuși o bună expertiză. Le-am spus: ‘Vă vom da piesele lor [ale dronelor iraniene]; examinați-le și dați-ne sistemele de suprimare. Și o serie de țări care nu voiau să ne dea [nouă] arme au devenit interesate de această propunere”.

Advertisements

Declarația sa pare o aluzie la Israel, în contextul în care președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a declarat recent „șocat” de lipsa de sprijin din parte

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Uciderea jurnalistei malteze Daphne Galizia: Parchetul cere închisoare pe viață pentru cel care a comandat asasinatul

Redacția

Dîncu afirmă că sărbătoarea de 9 mai în Rusia va fi una propagandistică

Redacția

Informare meteo de ploi în cea mai mare parte a ţării, până la ora 22:00

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site