RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Deloitte, desemnat de Brand Finance cel mai valoros și mai puternic brand din lume în rândul serviciilor comerciale pentru al patrulea an consecutiv​

Deloitte a fost desemnat cel mai valoros și mai puternic brand din lume în domeniul serviciilor comerciale pentru al patrulea an consecutiv, potrivit celei mai recente ediții a raportului Brand Finance Global 500, și se află în top zece cele mai puternice branduri din toate domeniile la nivel global (locul 9). Brand Finance, firma independentă de consultanță în evaluare și strategie de brand recunoscută la nivel global, calculează valoarea totală și forța brandului cu ajutorul unor analize privind investițiile de marketing, percepția brandului în rândul clienților, angajaților și al altor părți interesate (stakeholder equity) și de performanța de piață a businessului.

Alex Reff, Country Managing Partner, Deloitte RomaniaFoto: Deloitte Romania

Deloitte se află pe primul loc în topul celor mai valoroase branduri de servicii comerciale și, implicit, în topul brandurilor de servicii profesionale, cu o valoare a brandului de aproximativ 29,8 miliarde de dolari americani. În ceea ce privește forța brandului, Brand Finance a calculat un scor BSI (Brand Strength Index) de 90,2 din 100 și a atribuit Deloitte ratingul maxim, AAA+.

Advertisements
  

„Este un privilegiu pentru noi să facem parte din cea mai veche și cea mai mare firmă de servicii profesionale din lume și să contribuim la performanța globală a brandului Deloitte prin relațiile de durată și bazate pe încredere pe care le construim cu clienții noștri,

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul din serialul „Clanul Soprano”, a murit la 79 de ani

Redacția

​Ursula von der Leyen a ajuns la București, fiind întâmpinată de premierul Ciucă. „Românii întâmpină refugiații cu braţele deschise, sunt aici să le mulțumesc”

Redacția

Bîstroe, un scandal care poate evolua periculos. România cere cercetare la faţa locului | ANALIZĂ

Redacția
Încarcă...