RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEconomie și afaceri

DEDEMAN începe recrutările pentru centrul comercial care se va deschide la Pașcani!

“A venit momentul să anunțăm cu bucurie începerea lucrărilor pentru noul magazin DEDEMAN PAȘCANI!

Suntem în căutare de colegi pentru posturile Coordonator administrativ și Referent resurse.

Detalii aici https://www.dedeman.ro/15L03L24

P.S. Revenim în cel mai scurt timp cu noi posturi disponibile” – este anuntul facut de Dedeman pe pagina de socializarea centrului comercial..

  

Reamintim că lucrările la noul centru comercial Dedeman au început pe data de 15 martie, după ce Primăria Pașcani fusese notificată în prealabil.

Concomitent cu lucrările ce țin de partea de construcție a centrului comercial, vor fi finalizate și cele cu privire la sensul giratoriu din proximitatea centrului.

Astfel, în locul sensului giratoriu amplasat provizoriu la intersecția străzilor Grădiniței, Aleea Calea Iașului și Calea Romanului va fi construit unul definitiv, iar întreaga intersecție va fi reorganizată, o parte dintre trotuare urmând a fi reconstruite.

Această lucrare va afecta atât proprietatea privată a Dedeman, cât și proprietatea publică a Municipiului Pașcani, motiv pentru care aleșii locali au acordat dreptul de a efectua această investiție privată și pe domeniul public.

Terenul pe care va fi construit centrul comercial are o suprafață de aproape 62.000 mp, fiind format din opt parcele: cinci aparțin Dedeman și trei de Integrata. Terenul are o formă poligonală cu deschidere în partea de est la strada Grădiniței. În partea de sud, terenul are deschidere la Aleea Calea Iașului, cu o bandă pe sens.

Dedeman este lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Lanțul românesc are aproape 60 de magazine în toată țara, două dintre acestea fiind în Iași.

Related posts

O firmă din Pașcani a reuşit să exporte în 60 de ţări

Redacția

Lucrările de împrejmuire a terenului de rugby, din zona vale, în blocaj

Marius Parteni

Primăria Paşcani a făcut public salariul pe care îl încasează administratorul instituţiei Gică Zanet

Ema Roman
Încarcă...