NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Decizia Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani în cazul profesorului Petrică Angheluş

Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a profesorului Petrică Angheluş, acuzat de hărţuire.      

 

Profesorul de Educaţie fizică şi sport este acuzat că a hărţuit o tânără în vârstă de 18 ani, elevă  în Paşcani.  Cazul datează din luna martie a anului 2017. La acel moment, cadrul didactic a declarat pentru ATV şi NewsPascani.com că nu este vinovat.

  

Iată comunicatul transmis acum de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani

“Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului: A.P.-în vârstă de 60 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,hărțuire,, prev. de art. 208 alin.2 Cod Penal.

Advertisements
Advertisements

În actul de sesizare s-a reținut că în zilele de 9.03.2017, ora 20,01, 14.03.2017, ora 18,26  și 19.03.2017, ora 17,43, inculpatul, profesor în cadrul unei unități școlare din mun. Pașcani a efectuat trei apeluri telefonice de pe terminalul său mobil pe terminalul mobil aparținând persoanei vătămate O. A. în vârstă de 18 ani, elevă la o unitate școlară din mun. Pașcani, căreia i-a propus să se întâlnească și să-i ofere diferite bunuri pentru a întreține cu aceasta relații sexuale.          

Precizăm că sesizarea instanței de judecată, constituie o etapă a procesului penal și nu este de natură să înfrângă prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani.

Advertisements
Advertisements

Related posts

La volan cu alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redacția

52 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii pășcăneni

Redacția

Accident în Piatra-Neamț. Un pieton a fost lovit pe trecere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site