NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mascații au intervenit în cartierul Micro din Pașcani

Descinderi în această dimineață în municipiul Pașcani. Forțe de ordine au intervenit în cartierul Micro. Nu se știe deocamdată care persoane sunt vizate și care este obiectul anchetei.

Tot în această dimineață au loc percheziții atât în județul Iași, cât și în alte localități din țară ce vizează destructurarea unei grupări specializate în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscal. Gruparea, formată din cetăţeni români şi moldoveni, acţiona în scopul obţinerii ilicite de importante beneficii financiare, în urma punerii în funcţiune a unor fabrici clandestine de producere şi ambalare de ţigarete, precum şi comercializarea ulterioară a acestora.De asemenea, membrii grupării din România se ocupau de toate detaliile legate de transmiterea de materiale pentru fabricarea ţigaretelor în alt stat membru al UE, unde avea loc activitatea ilegală de producere a ţigaretelor.

Nu se știe momentan, dacă și la Pașcani perchezițiile vizează aceeași anchetă.

Advertisements

Related posts

Un șofer din Ciohorăni a rămas fără permis la o trecere de pietoni din Pașcani

Redacția

Gruia Stoica rămâne în arest

Redacția

Exclusiv: Video cu teribilul accident de la Ciohorăni, surprins de camera de bord a unei mașini. Imagini cu impact emoțional!

Marius Parteni
Încarcă...