NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De luni va începe examinarea practică a operatorilor de calculator care vor monitoriza prezența la vot în Pașcani

33 de persoane vor participa la sesiunile de examinare practică a competențelor în domeniul tehnologiei informației, a persoanelor propuse ca operatori de calculator privind Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.

  Cursurile se țin în sala de Consiliu din incinta Primăriei în perioada 15-17 februarie. Purtătorul de cuvânt al administrației locale se așteaptă ca numărul celor înscriși să rămână același până la finalul programului și să nu renunțe cineva. Acesta a dat un exemplu din orașul Podu Iloaiei, unde, în trecut o parte din cetățenii care au participat au renunțat când au aflat ce responsabilitate implică participarea la vot în calitate de operator de calculator.

 “Vă aduc la cunoştinţă că în perioada 15-17 februarie 2016, între orele 10.00 – 15.00, la sala de Consiliu din incinta Primăriei Municipiului Paşcani se vor organiza sesiuni de examinare practică a competenţelor în domeniul tehnologiei informaţiei a persoanelor propuse ca operatori de calculator privind Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.  În Municipiul Paşcani vor fi 27 de secţii de votare, astfel vor fi 27 de persoane la care se adaugă încă 6 persoane rezerve și este posibil să mai renunțe la post dintre acestea dacă se vor speria de responsabilități”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Reamintim faptul că persoanele selectate ca operatori de calculator vor primi pe durata desfășurării activității în cadrul secțiilor de votare, o indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Alegerile locale vor avea loc în data de 5 iunie 2016, urmând ca startul campaniei electorale să fie dat pe 6 mai 2016

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Raportul Curții de Conturi la vedere: Asta cer aleșii din PNL!

Marius Parteni

Dezinsecția doar pe spațiile verzi și lacuri. Vicele militează pentru înființarea Asociațiilor de Proprietari

Marius Parteni

Ajunge asfaltul și la Stolniceni-Prăjescu cu ajutorul unei firme din Galați

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site