NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Daniel Florea a demisionat din PSD: Este o decizie gândită îndelung

Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, şi-a anunţat demisia din PSD, menţionând ca pe viitor îşi va desfăşura activitatea în calitate de parlamentar neafiliat.

Daniel Florea - FOTO Eduard Enea

Daniel Florea a demisionat din PSD FOTO: Eduard Enea

“Astăzi am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung şi în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale şi politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez şi nu am avut niciodată intenţia de a candida la alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susţină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a scris Florea, pe Facebook.

  

Deputatul a atașat și o imagine cu demisia sa adresată liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Advertisements

“Subsemnatul, Daniel Florea, deputat ales în circumscripţia nr. 42 Bucureşti, prin prezenta îmi depun demisia din PSD şi din grupul parlamentar al PSD, începând de astăzi, 1.09.2022, urmând ca activitatea parlamentară să o desfăşor în calitate de parlamentar neafiliat”, a scris Florea.

Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone, anunţă că va candida la Primăria Sectorului 5

Advertisements

Vlad Popescu Piedone,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noua Zeelandă a renunțat oficial la controversata strategie “zero Covid” din cauza variantei Delta / Noul plan al guvernului pentru a combate pandemia

Redacția

FOTO Cum au reflectat principalele televiziuni de știri la prima oră nunta lui George Simion

Redacția

Cea mai veche rafinărie din Europa poate fi vizitată în premieră de care public: Weekendul porților deschise la Rafinăria Steaua Română din Câmpina

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site