RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cutremur în lumea interlopă din România A murit Costel Corduneanu, șeful clanului interlop din Iași

Cutremur în lumea interlopă din România! A murit Costel Corduneanu, zis „Ștefan cel Mare al Moldovei”. Șeful clanului Corduneanu a încetat din viață, după ce a fost internat mai multe săptămâni într-un spital din Târgu Mureş, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la cord.

Pe rețelele de socializare, rudele acestuia au început să transmită mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”, a transmis nepotul lui Costel Corduneanu.

Decesul liderului de clan a venit pe fondul unor probleme de sănătate ce îl măcinau de ceva timp.

  

Chiar la începutul lunii martie a acestui an, Costel Corduneanu a fost la doar un pas de moarte, însă o intervenție chirurgicală de ultimă oră l-a readus pe linia de plutire. La acel moment, bărbatul ar fi suferit o operație grea pe inimă, la finalul căreia chirurgul ar fi afirmat că interlopul și-ar fi putut da ultima suflare în cazul în care nu ar fi intervenit.

Mai mult, imediat după operația de la începutul lunii martie, Costel Corduneanu a suferit o hemoragie internă. Atunci, din nou, ar fi fost salvat în ultima clipă de medici. Însă, deși starea acestuia părea destul de gravă încă de la acea vreme, soția interlopului dădea asigurări că stare lui este una bună și că în curând o să își revină.

Pe pagina lui de Facebook ”Curg” condoleanțele din partea prietenilor lui și a rudelor. Majoritatea au publicat anunțuri însoțite cu zeci de imagini din viața lui Costel Corduneanu. Cine a fost Costel Corduneanu

Corduneanu a fost campion mondial la lupte și subofițer în cadrul cluburilor Steaua și Dinamo Brașov, înainte să intre în lumea interlopă și să devină unul dintre cei mai periculoși lideri de clan din România. A fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Costel Corduneanu ar fi avut legături strânse cu mafia rusă

Considerat unul dintre cei mai importanți lideri interlopi din zona Moldovei, Costel Corduneanu ar fi avut și legături strânse cu mafia rusă.

Acesta a afirmat în fața cunoscuților că i s-ar fi propus să adere la temuta organizație criminală cu titlul de hoț în lege (vor v zakone), adică membru cu drepturi depline și ar fi urmat să reprezinte interesele mafioților ruși pe teritoriul României.

De altfel, Costel Corduneanu avea tatuate pe umeri celebrele stele specifice hoților în lege, însă acestea ar fi fost făcute la cererea lui, într-un salon de tatuaje din România.https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/a-murit-costel-corduneanu-sefu-clanului-interlop-din-iasi–1624098.html

Related posts

O adolescentă de 14 ani din Pașcani a ajuns în finala “Belgium’s Got Talent”.Cum a cantat melodia lui Adele, “Rolling in the deep” (Video)

Redacția

Adevărul despre cea mai populară melodie a lui Fuego – “Împodobește, mamă, bradul” (video)

Redacția

Pășcăneanca Ramona Suliţă, pe locul al cincilea în finala “Belgium’s Got Talent” (VIDEO)

Redacția
Încarcă...