NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cum îți alegi parfumul în funcție de zodie

ESTE SCRIS ÎN STELE!

Odată cu schimbarea sezonului, apare nevoia de a avea un nou parfum. Și totuși, cu atât de multe variante dintre care să alegi, decizia devine parcă și mai grea.

Venim însă cu vești bune! Există o modalitate mai ușoară de a restrânge opțiunile și a face alegerea corectă pentru a mirosi fabulos și a-ți pune personalitatea în valoare.

De la a-ți alege ce haine să porți în funcție de zodie, până la potrivirea culorilor cu trăsăturile personalității tale, diagramele astrologice se dovedesc utile! Și nu vorbim aici doar de doamne! Te poți ghida foarte bine după zodii și dacă vrei să alegi din gama largă de parfumuri bărbați!

  

Așadar, citește cu atenție și analizează-ți caracteristicile specifice zodiei, pentru a alege care parfum ți se potrivește cel mai bine!

1. Berbec

Hotărât și pasionat, berbecul are o energie aparte și poate părea uneori exuberant. Nu e de mirare că are nevoie de un parfum puternic, la fel ca personalitatea lui, pentru a-i stimula simțurile și a-l menține la performanțe maxime. Parfumurile potrivite pentru el sunt cele compuse din note de vârf citrice, combinate cu un iz ușor de vanilie sau bourbon. Aceste parfumuri complexe pentru barbati sunt de neuitat și complet hipnotizante!

2. Taur

Ca semn al Pământului, taurii ar trebui să opteze pentru o combinație de mirosuri picante și lemnoase, pentru a reuși să-și reflecte natura lor asertivă. În materie de parfumuri bărbați, aromele lemnoase îi apropie de natura pe care o iubesc atât de mult. Dacă vorbim despre parfumuri pentru femei, poți alege din gama celor lemnsoase, dar care au o explozie neașteptată de garoafe. Asta nu înseamnă că va fi un parfum fructat, ci unul potrivit pentru tine.

Parfumuri bărbați Calvin Klein vezi pe Emag, comanzi online.

3. Gemeni

Gemenii sunt suflete curioase, jucăușe și pline de spirit, astfel încât un parfum care oferă combinații neașteptate poate fi deosebit de fermecător. Unele dintre cele mai bune idei sunt parfumurile care conțin note de ylang ylang, trandafir roșu, iasomie, cafea și puțin piper.

4. Rac

Racul este cel mai sensibil semn din zodiac, motiv pentru care este esențial să alegi un parfum cu o notă naturală, dar romantică. Mirosul special de miere de albine, combinat cu vanilie și tuberoză îți va pune cel mai bine în evidență personalitatea ta specială. Mai există varianta în care alegi un parfum în note proaspete, cum ar fi pară coaptă și frezii albe.

5. Leu
Conduși de Soare, Leii se potrivesc cel mai bine cu mirosuri puternice de vară, care le sporesc energia și le pun în valoare personalitatea tumultoasă. Așadar, pentru un Leu va trebui să alegi mereu note de vârf suculente de citrice din categoria parfumuri bărbați sau arome de prospețime de mentă și petale delicate de magnolie.

6. Fecioară

Încrezătoare și inteligentă, dar totodată umilă, unei Fecioare nu îi place nimic ostentativ, așa că preferă parfumurile simple, cum sunt cele din gama Calvin Klein. Secretul este ca parfumul să fie unul discret și să nu copleșească complet simțurile.

7. Balanță
În cazul Balanțelor, alegerile sunt dificile. Lor le place varietatea, dar și eleganța, așa că dacă vrei să alegi un singur parfum pentru o Balanță, ai mari șanse să dai greș sau să tragi lozul castigator. E mai bine să întrebi un bărbat Balanță ce preferă în materie de parfumuri bărbați.

8. Scorpion
Pasionat și uneori misterios, un bărbat născut sub semnul Scorpionului este de cele mai multe ori o enigmă. Nu există nicio modalitate ca acest semn de apă să fie prins purtând cel mai recent parfum de pe piață – asta ar fi mult prea banal pentru el.

9. Săgetător

Cine a cunoscut un Săgetător știe că sunt niște firi profund pasionate de libertate și au idei progresiste. Un  parfum potrivit pentru un Săgetător trebuie să aibă sticla elegantă și specială, să aibă o tentă feminină și sensibilă, dar să-și păstreze totuși aroma de pământ pentru Săgetătorul iubitor de natură.

10. Capricorn
Capricornii apreciază parfumurile nostalgice, clasice, de la casele de modă italiene și franceze. O alegere potrivită ar fi mirosul de portocale și de fructe de pădure, cu o tentă florală sau de cafea.

11. Vărsător

Un parfum pentru un Vărsător trebuie să fie exotic și neobișnuit, ca să-i pună în valoare personalitatea. Aromele de erbacee sau muguri de pin, care se îmbină perfect cu tentele puternice de citrice, sunt cea mai bună alegere.

12. Pești

Visătorul Pești are nevoie de un parfum extrem de suav. Pentru el sunt potrivite parfumurile cu note florale ușoare, cum sunt cele Calvin Klein, care se potrivesc cu personalitățile romantice. Peștii au nevoie de o armonie naturală, iar o altă alegere bună ar fi mirosul de iasomie, combinat cu trandafir și zmeură dulce.

Advertisements

Related posts

Un pășcănean, printre candidații “Chefi la cuțite” care merg în etapa următoare

Marius Parteni

Zodiile pentru care luna martie va fi cea mai bună din an: norocul e cu voi la fiecare pas

Redacția

Balul Bobocilor la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”: Organizatorii și concurenții pregătesc un show de excepție (FOTO)

Teona Gherasim
Încarcă...