NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cum va fi vremea la final de săptămână

La final de saptamana vremea va ramane instabila, iar temperaturile se vor situa sub cele normale la aceasta data in majoritatea regiunilor.

 

  

Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse la deal, la munte, in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea, local in Muntenia si izolat in Oltenia.

Ploile vor avea si caracter torential si pe suprafete mici se vor acumula cantitati de apa de peste 20-25 l/mp. Vor fi conditii de grindina.

Sambata, vremea va fi in continuare in general instabila. Local, mai ales in zonele de deal si de munte, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat se vor acumula cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina, scrie observator.tv. In celelalte regiuni, inclusiv pe litoral, vom vedea soarele.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, pana spre 10 grade.

sursa www.bzi.ro

 

 

Advertisements

Related posts

Autoutilitară blocată într-o barieră de restricţie a înălţimii la Mirceşti

Ema Roman

Anunţaţi vânzarea maşinii, ca să nu vă treziţi cu amenzi

Oana Cordoneanu

Un episcop i-a pedepsit pe enoriaşi pentru că n-au fost la referendum. Revolta oamenilor: Ruşine să vă fie! Şi preoţii între ei au făcut prostii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site