NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Cum se cheltuie banii la CSM Pașcani! Fotbalul din liga a III-a consumă majoritatea veniturilor! (DOC)

Bogdan Mandric, directorul CSM Pașcani, a transmis către aleșii locali un raport privind situația clubului sportiv. Acesta a fost solicitat luna trecută de primarul Dumitru Pantazi, însă nu a mai fost discutat în plenul ședinței de Consiliu Local din luna decembrie, deoarece aleșii locali au uitat de acesta.

Documentul a ajuns însă la consilierii locali în formă electronică, iar conform acestuia, CSM Pașcani a avut în 2019 un buget de 900.000 lei. Din acești bani, mai bine de jumătate s-au dus pe salarii, adică 548.160 de lei, iar restul de 336.610 pe bunuri și servicii.

Clubul are 14 angajați și 7 secții: rygby fete, atletism, șah,  tenis de câmp, fotbal feminin, fotbal juniori și fotbal seniori. Raportul arată cum s-au cheltuit banii în 2019 pe ramurile sportive, discrepanțele între sporturi fiind uriașe.

De exemplu, în anul 2019 s-au cheltuit doar 488 de lei pentru tenis, în timp ce pentru fotbal seniori s-au alocat 121.094 de lei. Șahul și atletismul sunt de asemea subfinanțate în raport cu fotbalul, aceste ramuri sportive primind 5.264 de lei, respectiv  9.010 lei.

  

Bani mai mulți au primit echipele de rugby  și fotbal fete,adică 24.039 de lei prima și 15.595 de lei ce de-a doua echipă.

Cele 5 grupe de fotbal juniori au primit în total, în anul 2019, suma de 24.304 lei.

Clubul a cheltuit pe curent, apă, încălzire, iluminat, curățenie și servicii de telecomunicații suma de 120.698 de lei.

În raport se arată că observatorii FRF au recomandat în dese rânduri ca tribuna terenului de fotbal să fie reparată deoarece rezintă riscuri de acccidentare pentru spectatori.

Reamintim că echipa de fotbal seniori, CSM Pașcani, este pe ultimul loc al seriei I din liga a III-a, având 0 puncte după 15 etape și un golaveraj de 10 goluri marcate și 80 primite.

Citește raportul complet.

Advertisements

Related posts

La un an după ce făcea naveta pe ruta Paşcani – Iaşi, Ştefan Cană se pregăteşte să debuteze pentru FCSB: ”Dacă tot am plecat de acasă, vreau să ajung departe!”

Ema Roman

Ruginoasa, Todirești, Voinești și Popricani, dispută semifinalele competiției ”Cupa Satelor”!

Marius Parteni

Un nou scandal în Liga IV. Arbitrul partidei Unirea Ruginoasa – Rapid Dumești agresat de jucătorii și oficialii gazdelor

Răzvan Grecu
Încarcă...