NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum va fi vremea în Moldova de Sărbători, până pe 5 ianuarie

Vremea va continua să se menţină mai caldă decât ar fi normal pentru finele lunii decembrie şi începutul lunii ianuarie, însă probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor (sub formă de ploaie, mixte sau ninsoare) va creşte din ce în ce mai mult, în majoritatea regiunilor, după data de 23 decembrie, relevă prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 23 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, publicată luni.

În Moldova, în cursul acestei săptămâni, temperaturile vor fi în scădere treptată, însă vor continua să se situeze peste cele normale în această perioadă a anului. Maximele vor fi, în medie, de 4 – 8 grade, în timp ce minimele nocturne vor coborî spre -1 grad.

În intervalul 29 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020, estimările prognostice indică o probabilitate mare pentru înregistrarea unor temperaturi apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cu valori diurne între 0 şi 3 grade, respectiv nocturne de la -6 la -3 grade, mediat regional. În ultimele zile ale intervalului de referinţă, tendinţa este de încălzire uşoară a vremii.

Precipitaţii sunt prognozate mai ales în prima parte a intervalului, dar cu precădere în jurul datelor de 23 şi 28 decembrie.

  

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

UPDATE: RAGCL a suspendat cursele spre toate suburbiile

Oana Cordoneanu

Comunicat IPJ: Atenție șoferi! Circulație îngreunată între Pașcani și Moțca

Redacția

Lucrările pentru DJ 208B Târgu Frumos-Cucuteni, au fost recepționate

Arteni Denisa Mădălina
Încarcă...