NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Elevii de la Liceul „Miron Costin” vor reprezenta zona Moldovei la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar

În perioada 8-10 mai s-a desfășurat la Fălticeni etapa interjudețeană la fotbal primar a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, câștigătoarea urmând să reprezinte zona Moldovei la faza națională.

 

La startul competiției s-au aliniat câștigătoarele de la fazele județene din Moldova , unde Iașul a fost reprezentat de echipa Liceului Teoretic „Miron Costin” Pașcani, coordonată de către profesorul Mihai Bănilă.

  

După prima zi de competiție, elevii Liceului Teoretic „Miron Costin” au reușit să câștige grupa, învingând Liceul cu Program Sportiv Botoșani și Liceul cu Program Sportiv Neamț, calificându-se astfel în finala de duminică, 10 mai.

Dacă în finala mică dintre reprezentanta județului Neamț și reprezentanta județului Vaslui, a reușit să se impună cu 4-0 echipa din județul Neamț ,în finala mare lucrurile au fost mult mai strânse.

Echipa gazdă ,reprezentanta județului Suceava , și-a vândut scump pielea contra celor de la Liceul Teoretic „Miron Costin ” Pașcani, scorul la capătul celor doua reprize fiind 0-0. După executarea loviturilor de departajare a reușit să câștige echipa din municipiul nostru, care urmează să reprezinte la faza națională zona Moldovei.

 Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza națională, va avea loc la Brăila.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pasionații de mișcare sunt invitați duminică la Clubul Sportiv Municipal

Irina Gherasim

Gala Sportului Pășcănean, ediția a VII – a (VIDEO)

Redacția

“Mişcarea înseamnă viață’’, a VII-a ediție, pe Stadionul Municipal Pașcani. Demonstrație cu câinii Jandarmeriei Române, ateliere de creație și tombolă cu premii

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site