RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cum să îți cureți plămânii în doar trei zile

 

Deși cei care iubesc tutunul fac parte dintr-o grupă specială de risc, această rețetă este potrivită și pentru persoanele nefumătoare, dar care doresc să-și curețe plămânii.  Este important să știți: înainte cu două zile de începerea tratamentului, să nu consumați produse lactate. De fapt, dacă veți consuma produse lactate, acestea vor încetini sau chiar vor opri procesul de detoxifiere a organismului.

  

 

 

Cu o seară înainte de a începe detoxifierea, serviți ceaiul verde preferat.

 

Pașii de urmat:               

 

1.  Stoarceți două lămâi și diluați sucul obținut cu 300 ml de apă. Se bea dimineața, înainte de micul dejun.

 

2.  Pe parcursul zilei beți 300 ml suc din ananas sau grapefruit (alegeți care vă place mai mult). Se bea sucul proaspăt stors. Dacă nu vă place gustul, puteți să-l diluați cu puțină apă carbogazoasă. Ambele fructe curăță foarte bine plămânii.

 

3. Beți 300 ml suc de morcov proaspăt stors, în perioada dintre micul dejun și prânz. Sucul de morcov alcalinizează sângele, acest lucru stimulând procesul de detoxifiere.

 

Citiți articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Superstiţii la Întâmpinarea Domnului: Stretenia, ziua în care cine munceşte rămâne cu gura strâmbă. Cum prevesteşte ursul sosirea primăverii

Redacția

Un pas către falimentul UE. Telegraph: Franţa va cere suspendarea spaţiului Schengen

Redacția

„Legea defăimării” scrisă de Dragnea, aprobată de deputaţii jurişti. PNL: „Se reglementează cenzura pe Facebook şi e un pumn în gură dat ziariştilor”

Redacția
Încarcă...