NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

156 de perchezitii in 24 de judete si Bucuresti au loc in aceasta dimineata. Prejudiciul este de peste un milion de euro

Acestea au au emis avize de insotire a lemnului taiat, provocand un prejudiciu de peste un milion de euro.

  

 

Din cercetari a reiesit faptul ca, in perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, un grup de persoane, administratori ai unei societati si alte persoane din judetele Mures, Bistrita-Nasaud, Cluj si Salaj, ar fi comercializat, prin intermediul unei societati cu sediul in judetul Mures, avize secundare de insotire a materialului lemnos (documente cu regim special), pe care le-ar fi vandut catre societati comerciale de profil, de pe raza a 24 de judete din tara“, informeaza un comunicat al IGPR remis AGERPRES.

Valoarea totala a masei lemnoase care face obiectul cercetarilor si prejudiciul estimat a fi cauzat este de peste un milion de euro.

Perchezitiile sunt efectuate de 430 de politisti ai IPJ Mures, sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR si cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale.

Actiunea beneficiaza de suportul tehnic al Directiei Judetene de Informatii Mures.

Sursa: StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

LOTO 6/49. Numerele extrase duminică 20 decembrie la LOTO 6 din 49. Anunţul Loteriei despre premiul de aproape 30 de milioane de lei

Redacția

Pierdut certificat constatator terți (23.03.2014)

Redacția

Elicopter din R. Moldova, capturat de talibani în Afganistan: 3 morți, 16 ostatici

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site