NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

5 reguli de stil pe care le respectă femeile bine îmbrăcate


Tendințele trec de la un sezon la altul, de aceea este indicat să ai un stil vestimentar propriu și să știi foarte bine ce ți se potrivește. Vezi care sunt regulile de stil pe care le respectă întotdeauna femeile bine îmbrăcate, potrivit unica.ro.

  

1. Cumpără o piesă de calitate la fiecare 5 piese accesibile
Hainele la modă și accesibile sunt drăguțe, dar te vei plictisi după ce le vei purta de câteva ori. Ca să eviți să ai un dulap plin cu haine pe care nu le mai porți, investește și în piese de calitate, ceva mai scumpe, care nu se demodează niciodată. Vei avea, astfel, un șifonier echilibrat, cu piese în tendințe și piese clasice, și nu se va mai întâmpla să simți că nu ai cu ce să te îmbraci.

2. Adoptă tendințele doar dacă se potrivesc stilului lor
Tendințele sunt foarte interesante, mai ales dacă ești pasionată de modă. Înainte să le adopți, însă, asigură-te că se potrivesc stilului tău vestimentar. Nu îți cumpăra mom-jeans, dacă tu porți mereu rochii sau fuste. Poartă întotdeauna hainele care ți se potrivesc foarte bine, pentru că astfel vei arăta de fiecare dată impecabil.

3. Au o uniformă
Orice femeie pasionată de modă are câteva ținute la care apelează de fiecare dată. O pereche de blugi, o cămașă simplă și pantofii cu toc pot fi uniforma ta pentru zilele în care nu știi ce să porți sau ești în criză de timp. Folosindu-te de această formulă, poți compune numeroase ținute și nu vei mai întârzia niciodată când ești pe fugă!

Citiți articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Val de refugiaţi la graniţa României

Redacția

Ordinul Illuminati şi teoria conspiraţiei în legătură cu noua ordine mondială. Istoric: „Simbolul atribuit este piramida nefinalizată de pe bancnota de un dolar“

Redacția

A fost creată prima plantă electronică din lume: ”Nimeni n-a mai făcut asta până acum”. S-a muncit la ea 20 de ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site