NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cum să alegi ghiozdane cool și confortabile pentru fete, perfecte pentru începerea școlii

Indiferent dacă copilul tău se va întoarce fizic la școală sau studiază de acasă, un ghizodan nou este probabil printre priorități. Iar un ghiozdan confortabil, care nu îi rănește copilului spatele, umerii și gât este esențial.

Dintre toate rechizitele școlare pe care le achiziționezi la începutul anului școlar, rucsacul copilului este probabil cel mai util produs. De la transportarea manualelor grele la și de la școală până la păstrarea cutii de prânz, un ghiozdan trebuie să fie rezistent ca să dureze până la sfârșitul anului școlar.

În timp ce stilul și culoarea rucsacului ar putea fi mai importante pentru copilul tău, vrei să acorzi prioritate obținerii unui ghiozdan conceput pentru a fi cât mai blând pentru gât, umeri și spate.

Acele ghiozdane fete puternice și durabile care reduc greutatea în mod uniform și ușurează presiunea pe umeri a cărților grele sunt esențiale, deoarece rucsacii cu barete subțiri umpluți până la refuz de cărți grele pot provoca probleme cu gâtul și umerii în timp.

Advertisements
  

De asemenea, nu este o idee rea să ții cont de ceea ce cară copilul tău înainte și înapoi de la școală pentru a te asigura că nu există cărți grele sau alte lucruri care nu trebuie să fie acolo. Ușurarea încărcăturii îi poate ajuta cu adevărat!

Copiii nu doar că iau cu ei toate materialele școlare pe care le au la îndemână, chiar dacă le trebuie sau nu, dar când ajung la școală primesc noi manuale. Cantitatea de lucruri pe care le pui tu în rucsac, pe lângă cantitatea de lucruri pe care școala le va oferi copilului tău, înseamnă multă greutate.

Regula de bază? Copilul tău nu trebuie să poarte mai mult de 10-15% din greutatea corporală în ghiozdan. Vedem cu toții schimbarea posturală care are loc atunci când un copil poartă mai mult de atât. Umerii lor se înclină și se rotunjesc în timp ce greutatea îi trage în jos.

Ce să cauți la un ghiozdan

Advertisements

Pentru a preveni ca ghiozdanul copilului (și greutatea din interior) să cauzeze probleme cu gâtul sau spatele, iată ce trebuie să cauți:

  • O mulțime de compartimente. Cu cât mai multe buzunare, cu atât mai bine, astfel încât să poți pune toate articolele diferite în diferite zone.  Rucsacul cu un singur compartiment nu este cel mai bun, deoarece lucrurile se împing unele pe altele, iar toată greutatea se concentrează într-o singură secțiune, comparativ cu dispersarea uniformă în rucsacul cu buzunare diferite. 
  • Material subțire, durabil.  Rucsacul nu ar trebui să adauge mai multă greutate la ceea ce porți deja. Fără materiale grele și materiale slabe, deoarece se pot distruge destul de repede. Alege ceva subțire, dar durabil.
  • Spate și curele căptușite.  Orice ghiozdane fete care nu au un tampon pe spate și breteze nu sunt grozav. Dacă ai creion care cade sau o carte se întoarce, acel colț ascuțit poate să lovească copilul în spate. Curelele subțiri și plate pot, de asemenea, săpa în umerii copilului cu greutatea adăugată. Caută o căptușeală ventilată (de obicei realizată din spumă cu o suprafață de plasă), care este aerată, astfel încât rucsacul să nu se încălzească prea mult pe copilul tău.
  • Curea și cataramă pentru piept și talie.  Acest lucru menține ghiozdanul centrat pe trunchi, ceea ce ajută la dispersarea încărcăturii pe care copilul o transportă prin coloana vertebrală.

De la culori strălucitoare, îndrăznețe și ghiozdane fete imprimate până la piese elegante din piele, există o opțiune pentru fiecare tip de personalitate și stil. Ca să nu mai vorbim, pentru fiecare tip de buget.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Culoarea anului 2020 sugerează cerul la amurg: albastru clasic

Redacția

Acustic Project te invită la concert!

Redacția

6 ani de la prima emisie a programului Actualitatea TV!

Răzvan Grecu
Încarcă...