RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cu gândul la alegeri. Partidele se întrec în răspândirea materialelelor de campanie și a acțiunilor electorale

Campania oficială pentru europarlamentare debutează în mai, însă partide ca AUR, PNL și PSD au dat deja startul acțiunilor electorale sau trimiterea de materiale de campanie, ceea ce uneori a dus și la dispute politice între acestea.

Partidele sunt cu gândul la alegeri FOTO Arhivă

Partidele sunt cu gândul la alegeri FOTO Arhivă

Efervescența politică a putut fi observată în ultimele zile de una din disputele purtate în plan local între PNL și PSD, după ce unele taloane de pensii din județul Timiș ar fi fost primite de oameni alături de fluturașii de campanie ai PNL. Social-democrații le-au cerut șefilor Poștei Române și Casei Naționale de Pensii Publice „să se abțină să-și depășească atribuțiile legale pe care le au în exercitarea funcției”, punctând că „acordarea unor foloase necuvenite unui partid politic este sancționată de lege”, în condițiile în care în trecut și alți actori politici au folosit servicii ale Poștei Române pentru promovare. 

  

Prin urmare, Compania Naţională “Poşta Română” (CNPR) a anunțat suspendarea, începând de vineri,, a serviciului Postmesager pentru materiale cu caracter politic, în urma informaţiilor apărute în presă cu privire la implicarea operatorului poştal în acţiuni de distribuire a unor astfel de materiale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Francezii încearcă să împiedice creşterea vârstei de pensionare. Grevele vor continua, după ce peste 1,2 milioane de oameni au ieşit în stradă / Violenţe la Paris

Redacția

Franţa dezminte că a folosit vreun mijloc letal împotriva manifestanţilor la Ambasada din Niamey / Nigerienii îi vor pe ruși în locul francezilor

Redacția

Atacul asupra lui Salman Rushdie: Agresorul nu a scos niciun cuvânt în fața judecătorului / Scriitorul a fost scos de pe ventilator, „vorbește și glumește”

Redacția
Încarcă...