NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dacian Cioloş îi invită, marţi, pe liderii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale la discuţii pentru formarea unui nou guvern

“În concordanţă cu atitudinea noastră coerentă încă de la momentul alegerilor parlamentare, primul pas este să invităm marţi PNL, UDMR şi minorităţile naţionale la discuţii pentru formarea unui nou guvern. Cerem refacerea coaliţiei în formula ei iniţială şi aşteptăm un gest de reciprocitate din partea foştilor noştri colegi. Sperăm ca în ultimul ceas aceştia să dea dovadă de responsabilitate politică. Am decis în Biroul Naţional să trimitem invitaţii oficiale pentru a ne întâlni chiar începând de mâine cu PNL, UDMR şi parlamentarii minorităţilor pentru a discuta reformarea Coaliţiei de guvernare”, a declarat Dacian Cioloş, citat într-un comunicat de presă transmis luni seară de USR.

Biroul Naţional al USR a decis echipa de negociere, aceasta fiind formată din: Dan Barna, Anca Dragu, Cătălin Drulă, Vlad Voiculescu, Ionuţ Moşteanu. 

Advertisements

De asemenea, a fost stabilită şi echipa care lucrează la programul de guvernare: Cristian Ghinea, Oana Ţoiu, Anca Dragu, Claudiu Năsui, Dragoş Pîslaru. 

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

70 de români întorși din Germania, înghesuiți într-un autocar plin ochi cu bagaje pentru un drum de opt ore

Redacția

USRPLUS: Cerem forţelor politice să depunem şi să votăm urgent moţiunea de cenzură. Cîţu trebuie să plece

Redacția

Șofer coborât din TIR, spulberat de o mașină sub privirile fiicei de 9 ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site