RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Crima de la Dărăști: Autorul este din Moțca! Victima era sora vitregă a acestuia

Femeia găsită decedată în localitatea Dărăști, Măgurele, județul Ilfov, a fost omorâtă de un bărbat din Moțca. Cei doi erau frați vitregi.

Autorul are 25 de ani și este fratele vitreg al femeii ucise. El a declarat că a strâns-o de gât pentru că era posedată.

  

Corpul femeii a fost găsit sâmbătă, 27 iulie, în jurul orei 16:20, când un bărbat care descărca moloz, pe un teren viran din localitatea Dărăști, județul Ilfov, dintr-un autovehicul, a constatat că a dat jos din mașină și o pătură. Aceasta era legată cu bandă adezivă și avea forma unei siluete umane.

Fratele victimei, Marian Bariz, a declarat anchetatorilor că a ucis-o pe femeia de 38 de ani pentru că ar fi vrut să scoată dracii din ea. Totul s-a petrecut în locuința femeii după ce a avut loc un schimb de replici între cei doi. Astfel, bărbatul a vrut să scape de trupul femeii folosindu-se de niște muncitori și a pus cadavrul printre resturi de moloz într-o camionetă.

Marian Bariz a fost prezentat ieri în fața judecătorilor, iar aceștia au decis arestarea sa preventivă. Trupul victimei a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Related posts

Accident la intrare în Fălticeni cu doua persoane rănite

Redacția

Târgu Frumos: Doi bărbați arestați preventiv pentru furt

Redacția

IPJ Iași: Recomandări pentru prevenirea furturilor din locuinţe

Redacția
Încarcă...