NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

„CRĂCIUN ÎN SIGURANŢĂ” campanie de prevenire a infracţionalităţii derulată pe timpul Sărbătorilor de Iarnă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi

La începutul lunii decembrie a.c. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a lansat campania CRĂCIUN ÎN SIGURANŢĂ care se va derula până la sfârşitul anului.

Scopul campaniei este prevenirea infracţiunilor și a comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, cu accent pe perioada Sărbătorilor de Iarnă. Prin acest demers, poliţiştii ieşeni doresc să reamintească cetăţenilor măsurile pe care trebuie să le cunoască şi adopte pentru a nu deveni victima unui infractor.

Modalitatea principală de derulare a acestei campanii va fi transmiterea mesajelor prin mass-media locală, însă un alt aspect îl constituie promovarea campaniei şi prin intermediul partenerilor, prin difuzarea unor mesaje audio pe sistemele proprii ale acestora. În acest sens vom fi sprijiniţi de mai multe lanţuri de complexe comerciale şi magazine care vor disemina materialele realizate în cadrul campaniei.

  

Printre aspectele care vor fi prezentate în perioada imediat următoare de poliţiştii de prevenire enumerăm:  Siguranţa copiilor la colindat, Regimul legal de folosire al articolelor pirotehnice, Prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme, locuinţe, Atenţie la consumul de băuturi alcoolice, Conducere pe timp de iarnă, Prevenire acte de violenţă, Cumpărături în siguranţă etc.

„Sperăm ca recomandările pe care le vom face să contribuie la evitarea unor situaţii neplăcute pentru  cetăţeni pe perioada Sărbătorilor de Iarnă. Cu toţii trebuie să conştientizăm că şi comportamentul nostru determină creşterea siguranţei personale şi în acest sens este necesar să nu neglijăm aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel”a declarat comisar șef de poliţie ŢĂRANU MĂDĂLIN din cadrul  Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sute de accidente rutiere în județ, în ultimii ani

Redacția

Au fost descoperiți unii hoți de donații la Spitalul de Boli Infecțioase Iași: managerul – ”omenește îi înțeleg”

Redacția

Dosarul AgroComplex: Martorul denunțător a fost audiat de judecători

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site