RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cooperativa munca în zadar! EcoServ “se face” că muncește, Primăria plătește!

Bătaie de joc pe bani publici! Un utilaj care este folosit pentru curățenia străzilor, a evacuat deșeuri din containerul de colectare, pe o zonă verde de la intrarea în Parcul Municipal. Totul s­­-a întâmplat în dimineaţa zilei de 21 aprilie.

Utilajul circula pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, către zona centrală. După ce a trecut prin intersecția de la Spitalul Municipal, șoferul a virat pe strada Aleea Parc. A poziționat utilajul pe spațiul verde, de unde a început să elibereze din deșeuri.

Ce anume a făcut șoferul utilajului? Cu ce fel de proceduri a fost instruit când iese la muncă pe domeniul public, am încercat să aflăm astăzi de la Leonard Ursu, managerul EcoServ SRL. Acesta nu a răspuns apelurilor noastre telefonice, nici mesajului trimis pe “Suntem Online”.    

Această situație vine după ce în trecut cisterna folosită pentru stropitul străzilor  a fost surprinsă în timp ce încărca apă din lacul Peștișorul.     

  

Leonard Ursu nu a dorit să răspundă apelurilor noastre telefonice. Situația a fost adusă la cunoștință, și la nivelul administrației locale.

Related posts

Descinderi la vila primarului Nichita și la Primăria Iași. Edilul, dus cu duba la București. Șeful PoliȚiei Locale, SUSPENDAT (UPDATE)

Redacția

Toamna calendaristică începe în România cu temperaturi ridicate

Redacția

Piața din vale a intrat îm modernizare. Imagini cu modul cum va arăta locația!

Marius Parteni
Încarcă...