NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP Ecoserv prezintă imaginea unui Pașcani curat, ilustrată printr-o fotografie cu zgârie-nori

Societatea comercială din subordinea Primăriei, care se ocupă de salubrizarea spațiilor publice din municipiu, își prezintă serviciile pe internet. Pe pagina oficială, pe lângă activitățile pe care le prestează, CLP Ecoserv SRL se laudă că obiectivul său „asumat” este „un oraș curat”.

Pentru ca vizitatorii paginii să fie convinși de valoarea muncii prestate de muncitorii de la compania de salubrizare și implicit de curățenia orașului, directorul Leonard Ursu a decis că sloganul de mai sus să fie ilustrat cu o fotografie.

Cum în Pașcani cu greu poți găsi o zonă de care să spui că este demnă de a fi alăturată citatului „Obiectiv asumat: Un oraș curat!”, șeful de la CLP Ecoserv SRL a folosit o fotografie în care apare un spațiu verde, străjuit de zgârie-nori.

La prima căutare pe google, imaginea pare a fi a unei porțiuni din Central Park, New York, nicidecum a parcului municipal Pașcani. Totuși, în spirit de glumă, vă reamintim că societatea de salubrizare pășcăneană operează cu tarife autohtone, în parametri românești.

loading...
Advertisements

Related posts

Investiții în viitorul tinerilor de la Colegiul Unirea. Abandonul școlar subiect de discuție

Teona Gherasim

Licitație supraevaluată adjudecată de EkySam! Strada Gării „se face” la jumătate din prețul propus de primar

Ema Roman

Directia de Drumuri si Poduri a facut recensamantul gropilor din judet

Redacția
Încarcă...