NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Seminar important pentru agenții economici din Pașcani


Astăzi, 12 februarie, începând cu ora 11.00, sala de seminarii a Primăriei Paşcani a găzduit o lecţie deschisă gândită de reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Iaşi, privind modul de aplicare a sistemului TVA la încasare. Profesorul care a ţinut lecţia, respectiv Doina Naum, şefa Biroului de Metodologie și Asistență Contribuabili Iași, a avut ca suport informaţional o prezentare schematică în PowerPoint.

 

Elevii – contribuabili, respectiv reprezentanţii mai multor firme şi asociaţii din Paşcani, au fost prezenţi în număr mare, ocupând aproape toate cele 60 de locuri ale sălii. Pe tot parcursul lecţiei, aceştia au fost deosebit de atenţi, luând în permanenţă notiţe.

  

,,Îi mulţumesc doamnei Hugeanu că s-a ocupat de organizarea acestei întâlniri. După cum bine ştiţi, în fiecare an codul fiscal suferă modificări suficient de esenţiale în ceea ce aveţi d-voastră de aplicat. Sistemul TVA la încasare a fost introdus printr-un nou articol care se referă de fapt şi de drept la exigibilitatea taxei pe valoare adăugată. ’’

Advertisements

Pe tot parcursul discursului său, Doina Naum a făcut trimitere la articole din Codul Fiscal, pe care contribuabilii ar trebui să le cunoască în detaliu. 

Advertisements

Citeşte şi: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Camera Deputaţilor şi Senatul încep, astăzi, sesiunea parlamentară de toamnă

Redacția

Drumuri județene impracticabile: Blăgești – Hărmănești – Todirești – Cotnari plin de gropi. Iată strategia șefului de la DJADP

Marius Parteni

Studiul de fezabilitate pentru reabilitarea Lacului Peștișorul, va fi făcut în acest an

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site