NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Seminar important pentru agenții economici din Pașcani


Astăzi, 12 februarie, începând cu ora 11.00, sala de seminarii a Primăriei Paşcani a găzduit o lecţie deschisă gândită de reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Iaşi, privind modul de aplicare a sistemului TVA la încasare. Profesorul care a ţinut lecţia, respectiv Doina Naum, şefa Biroului de Metodologie și Asistență Contribuabili Iași, a avut ca suport informaţional o prezentare schematică în PowerPoint.

 

Elevii – contribuabili, respectiv reprezentanţii mai multor firme şi asociaţii din Paşcani, au fost prezenţi în număr mare, ocupând aproape toate cele 60 de locuri ale sălii. Pe tot parcursul lecţiei, aceştia au fost deosebit de atenţi, luând în permanenţă notiţe.

  

,,Îi mulţumesc doamnei Hugeanu că s-a ocupat de organizarea acestei întâlniri. După cum bine ştiţi, în fiecare an codul fiscal suferă modificări suficient de esenţiale în ceea ce aveţi d-voastră de aplicat. Sistemul TVA la încasare a fost introdus printr-un nou articol care se referă de fapt şi de drept la exigibilitatea taxei pe valoare adăugată. ’’

Pe tot parcursul discursului său, Doina Naum a făcut trimitere la articole din Codul Fiscal, pe care contribuabilii ar trebui să le cunoască în detaliu. 

Citeşte şi: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Aleșii locali se întâlnesc în ședință extraordinară, în această săptămână.Vezi ordinea de zi

Redacția

Milioane de euro pentru instalarea tinerilor fermieri

Redacția

Contractele de închiriere din Piața Vale,prelungite cu încă 7 ani și jumătate, fără licitație publică!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site