NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bilanțul hoțiilor săvârșite de indivizii din Gâștești: Găini, bijuterii, carne afumată, anvelope și aparatură electronică. Unul dintre ei și-a lăsat bunicul fără venituri. Trei dintre autori au fost arestați preventiv.

Indivizii care au furat anvelope din curtea societății ce aparține omului de afaceri Cristi Bolobiță sunt cercetați și pentru alte furturi ce au avut loc în suburbia Gâștești. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști și cel mai probabil vor ajunge în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Aceștia sunt Ciprian Bârsan, de 18 ani, Marian Puiu de 21 de ani, Mihai Șerban, 19 ani, Marinel Radu, 28 de ani, Florin Savu, 18 ani.

 În perioada ianuarie-februarie aceștia au săvârșit cinci furturi. În noaptea de 27 ianuarie au furat cinci anvelope din curtea societății AutoTranscom. Câteva zile mai târziu, în noaptea de 30 ianuarie, au spart locuința unei familii plecate la muncă în Belgia. De aici au furat un televizor, un DVD și bijuterii din aur. La începutul lunii februarie, au furat 17 găini din curtea unui localnic, iar sâmbătă noaptea s-au întors la punctul de lucru din Pașcani de unde au mai furat 4 anvelope. Toate cele nouă anvelope au fost vândute de tineri numitului Vasile Crăciun. Prejudiciul stabilit de afaceristul pășcănean care a fost păgubit se ridica la 12.500 lei.

Comandantul Poliției Pașcani spune că aceștia sunt cercetați și pentru furt de carne.

 Atât de mare a fost disperarea unuia dintre ei pentru a face rost de bani încât i-a furat banii bunicului. Este vorba de suma de 1700 lei, bani strânși pentru zile negre de către bunicul lui Mihai Șerban. Omul a sesizat că a rămas fără bani după ce s-a întors de la spital.     

În această după amiază instanța de judecată a admis cererea procurorilor și a dispus reținerea pentru 29 de zile a trei dintre autori. Este vorba despre Marian Puiu, Marinel Radu şi Florin Savu. Ciprian Bârsan şi Mihai Şerban sunt cercetaţi în stare de libertate. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Modificări drastice la CODUL RUTIER. Şoferii care încalcă grav regulile rămân fără carnet până la 4 ani şi primesc AMENZI DE PESTE 3.500 de EURO

Redacția

Bărbat amendat pentru că a făcut scandal într-un loc public

Teona Gherasim

Amendați în Gara Pașcani pentru că vindeau articole de uz casnic fără documente

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site