RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Contrabandisti prinsi de vamesi la Stanca Costesti

Trei masini amenajate special pentru traficul de tigari au fost confiscate de vamesi. Pe 20 mai, la Vama Siret, s-au prezentat la intrarea in Romania trei autoturisme, un Citroen inmatriculat in Ucraina, un Mercedes A Class inmatriculat in Belgia, respectiv un Mercedes 300 inmatriculat in Romania.

La un control amanuntit al lucratorilor vamali, in cele trei autoturisme au fost descoperite, in locasuri special amenajate, 5.660 de pachete de tigari de diferite marci. Doi dintre soferi aveau dubla cetatenie, romana si ucrainiana. Conducatorii autoturismelor au fost sanctionati fiecare cu amenda in cuantum de 25.000 de lei, iar masinile au fost retinute in vederea confiscarii. In aceeasi zi, la punctul vamal Stanca Costesti, vamesii au verificat un autocar inmatriculat in tara noastra care efectua curse regulate pe traseul Republica Moldova – Romania. In urma controlului au fost descoperite 400 de pachete de tigari ascunse in sistemul de ventilatie al autocarului. Soferul, cetatean roman, a fost sanctionat cu amenda de 6.000 de lei, iar tigarile au fost confiscate in vederea distrugerii.

sursa www.bzi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Se modifică traficul pe drumul european între Târgu Frumos şi Moţca

Redacția

Pășcăneni cercetați pentru folosirea de petarde! Mesajul autorităților: ”Haideți să nu mai fim indiferenți! Haideți să nu mai fim nepăsători!”

Marius Parteni

Polițiștii avertizează asupra unui nou tip de înşelăciune. Cum sunt păcăliți românii care vor certificate false de vaccinare

Redacția
Încarcă...