NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului, o instituție uitată de conducerea Primăriei

Puțini pășcăneni știu, dar problemele ce vizează relația dintre consumatorul pășcănean și comercianți sau furnizori de produse se pot rezolva chiar în municipiul nostru. Mai exact, de către Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului, un organism ce a fost înființat în primele luni  de mandat a primarului Dumitru Pantazi.

 

  

Conform regulamentului, Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului este condus de către viceprimarul Vasile Axinte și analizează modul în care autorităţile administraţiei publice răspund solicitărilor (sesizări, reclamaţii) consumatorilor sau asociaţiilor pentru protecţia consumatorilor şi sesizează autorităţile în cauză asupra eventualelor carenţe în organizarea şi funcţionarea sistemului de recepţie şi răspuns a cererilor consumatorilor.

Ion Moțatu, reprezentant al societății civile, a atras atenția în emisiunea „În Obiectiv” difuzată aseară de Actualitatea TV că acest organism are obligația de a se întâlni lunar, dar că din păcate acest lucru nu se întâmplă.

În replică viceprimarul Vasile Axinte a transmis societății civile să fie mai preocupată să-și achite datoriile pe care le are la apă și căldură făcând referire la sumele restante la PSA de 3,5 milioane lei și RAGCL 60 milioane lei.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Propunere: Paza şcolilor să fie suportată de la bugetul local! Directorii apreciază iniţiativa, dar sunt sceptici!

Ema Roman

Iaşul sub ape: Şefii ApaVital se lăudau la Paşcani că au rezolvat problema canalizărilor în Iaşi (Foto)

Marius Parteni

Prest Serv Apa cere în justiție o altă sumă de bani importantă de la ApaVital!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site