NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului, o instituție uitată de conducerea Primăriei

Puțini pășcăneni știu, dar problemele ce vizează relația dintre consumatorul pășcănean și comercianți sau furnizori de produse se pot rezolva chiar în municipiul nostru. Mai exact, de către Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului, un organism ce a fost înființat în primele luni  de mandat a primarului Dumitru Pantazi.

 

  

Conform regulamentului, Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului este condus de către viceprimarul Vasile Axinte și analizează modul în care autorităţile administraţiei publice răspund solicitărilor (sesizări, reclamaţii) consumatorilor sau asociaţiilor pentru protecţia consumatorilor şi sesizează autorităţile în cauză asupra eventualelor carenţe în organizarea şi funcţionarea sistemului de recepţie şi răspuns a cererilor consumatorilor.

Ion Moțatu, reprezentant al societății civile, a atras atenția în emisiunea „În Obiectiv” difuzată aseară de Actualitatea TV că acest organism are obligația de a se întâlni lunar, dar că din păcate acest lucru nu se întâmplă.

În replică viceprimarul Vasile Axinte a transmis societății civile să fie mai preocupată să-și achite datoriile pe care le are la apă și căldură făcând referire la sumele restante la PSA de 3,5 milioane lei și RAGCL 60 milioane lei.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consilierul Neculai Enea propune ca banii pentru Zilele Municipiului să fie alocaţi înlocuirii reţelelor de apă

Răzvan Grecu

Consilierii locali au votat: rămânem în ARSACIS! Proiectul cu redelegarea serviciului de apă către ApaVital nu a trecut!

Răzvan Grecu

Licitaţie reluată pentru o porțiune importantă, de 12 km, dintr-un drum judeţean

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site