NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aceleași discursuri la început de an școlar. Promisiuni și realizări

Nici în acest an, politicienii nu s-au abținut de la discursuri și promisiuni cu ocazia deschiderii anului școlar. La toate unitățile de învățământ din Pașcani și suburbii au luat parte reprezentanți ai Consiliului Local, Primărie și Parlamentului României.

 

Primarul Dumitru Pantazi, a participat la o singură festivitate de deschidere de an școlar din municipiu și anume la Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea”. Aici, edilul a vorbit celor prezenți despre faptul că și în acest an școlile din Pașcani încep cu finanțarea achitată la zi dar și despre faptul că intenționează să acceseze pentru perioada 2014-2020, proiecte europene pentru dezvoltarea învățământului din municipiu. La final, acesta i-a felicitat pe elevi și profesori pentru rezultatele obținute anul trecut și le-a dorit succes în noul an.

  

O altă personalitate prezentă la aceste manifestări, a fost senatorul Florin Constantinescu. El a fost prezent la festivitățile de la Liceul ”Miron Costin” și Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”. Acesta a ținut să amintească că și copiii săi au trecut prin unitățile de învățământ pășcănene și că se mândrește cu acest lucru. La rândul său i-a felicitat pe elevi și profesori pentru rezultatele obținute anul trecut, în special cele de la olimpiade. 

Viceprimarul Vasile Axinte, a fost singurul dintre cei ce au ținut discursuri care a sancționat Ministerul Educației și felul în care se fac licitații în România pentru faptul că elevii din clasa I și a – II a, nu au manuale nici în momentul de față. El a vrut să aducă la cunoștință faptul că administrația locală a asfaltat terenul de sport de la Liceul ”Miron Costin” și că va urma să asfalteze și curtea școlii de la această instituție.

Consilierii locali, marea majoritate din partea PSD, au vorbit mai puțin. Ei au vrut doar să ureze elevilor și cadrelor didactice succes în noul an școlar.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcănenii nu vor ca PSA să presteze servicii către ApaVital:”Bani nu îi dau către ApaVital, pentru că eu sunt scutit de la plată prin ordonanța 34/2014″

Marius Parteni

Două spitale riscă să piardă o finanţare din cauza unităţii medicale CF Paşcani

Redacția

Pantazi a discutat astăzi la Primărie cu reprezentanți ai taberei anti Nichita

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site