NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Olariu crede că întâlnirea primarului cu oamenii de afaceri, a fost una politică! Pe Pantazi, la vizita lui Ciolacu, l-a menajat!

Consilierul PMP Sorin Olariu s-a arătat deranjat de faptul că nu a fost invitat de primarul municipiului, la întâlnirea cu oamenii de afaceri. El consideră că întrevederea a avut un caracter politic.

La finalul ședinței Comisiei Economice care s-a desfășurat astăzi, consilierul local l-a întrebat pe președintele comisiei, Constantin Nemțanu, dacă are idee de întâlnire și de ce nu au fost invitați măcar cei de la economic. Asta în condițiile în care evenimentul a fost organizat de primarul Marius Pintilie, în numele instituției pe care o conduce, nu a Consiliului Local.

Claudiu Bodoașcă, administratorul public al municipiului, a explicat că întâlnirea a fost una restrânsă din cauza recomandărilor autorităților în perioada de pandemie și că o astfel de întâlnire se va mai organiza și în perioada următoare. Toate problemele aduse în discuție se vor concretiza într-o informare ce va fi adusă la cunoștința opiniei publice și autorităților locale competente.

Nu la fel de acid, legat de așa-zisul caracter politic al întâlnirii, a fost consilierul PMP în campania electorală. Atunci candidatul PSD – Dumitru Pantazi l-a primit pe președintele Camerei Deputaților în incinta Primăriei, acolo unde au organizat o mică lansare a candidaților.

  
Advertisements

Related posts

Revin ploile în Moldova

Redacția

Fuziunea PNL – PDL un subiect despre care încă nu se discută la Pașcani

Marius Parteni

Afaceriști blocați cu tupeu sau din nepricepere! Proiecte de vânzare a unor terenuri semnate pe genunchi de primar

Marius Parteni
Încarcă...