NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul liberal Diana Acsinte propune ca legislativul să renunţe la hârtie, pentru formatul electronic

Diana Acsinte, consilier local din partea PNL a propus astăzi executivului să renunţe la tipărirea proiectelor de hotărâre şi să le transmită consilierilor în format electronic. Aceasta a apreciat că în felul acesta se va face o economie la bugetul local şi totodată se va proteja şi mediul înconjurător.

 

 Diana Acsinte a mai precizat că după opinia sa toţi consilierii au dispozitive de citit informaţiile electronice şi astfel nu va fi o cheltuială suplimentară pentru bugetul local. De altfel, consilierul PNL a mai propus o astfel de măsură şi-n urmă cu câteva luni, însă până acum modul de lucru al legislativului a rămas cel tradiţional.

 Primarul Dumitru Pantazi a promis că va discuta din nou cu secretarul municipiului Paşcani şi că în funcţie de acesta se va adopta sau nu propunerea Dianei Acsinte.

 Am mai discutat pe această temă cu secretarul Zuzan, însă se pare că unele dintre documente trebuie neapărat tipărite deoarece aşa prevede legea. Voi mai sta de vorbă cu dumnealui şi vom încerca să adoptăm această soluţie”, a promis edilul şef.

loading...
Advertisements

Related posts

Administratorul public acuzat de lipsă de reacție! O singură cerere, pentru un singur proiect

Ema Roman

Risipa! Studiu pentru un drum de acces de jumatate milion lei

Redacția

A venit primăvara! Pășcănenii vor primi energie termică doar șase ore pe zi

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site