NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Consilierii nu s-au înțeles în privința sălii de sport. Aceasta rămâne în administrarea Clubului Sportiv Municipal

Cel mai disputat proiect de hotărâre și anume trecerea sălii de sport de lângă Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din administrarea Clubului Sportiv Municipal în administrarea unității de învățământ nu a primit voturile necesare aprobării. Pentru a putea trece proiectul avea nevoie de 13 voturi (două treimi), pentru el însă au votat doar 12 consilieri locali.

 

 Discuțiile pe marginea proiectului au fost animate motivul principal fiind suspiciunea că în urma acestei hotărâri de Consiliu Local ar avea de suferit Clubul Long Ho care îți desfășoară activitatea în incinta acestei săli de sport.

 Inițiatorul proiectului, primarul Dumitru Pantazi, a încercat să explice susținut de secretarul Mircea Zuzan, că trecerea sălii de sport în administrarea Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” nu înseamnă încetarea antrenamentelor sportivilor de la Long Ho.În plenul ședinței a fost prezent și Adrian Zămosteanu președintele Long Ho Pașcani care a prezentat consilierilor locali performanțele clubului și faptul că sportivii acestuia reprezintă cu onoare Pașcaniul și România peste hotarele țării. Zămosteanu a mai explicat că antrenamentele pe care le fac spotivii nu se suprapun cu orele de curs ale colegiului. El a mai spus că în viitorul apropiat clubul va avea și un teren de luptă (tatani) de 100 de mp în valoare de 400 de milioane lei vechi.

 Consilierul Local Marius Pintilie a propus să se stipuleze în hotărâre că Long Ho are acces la sala de sport de lângă Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”. Secretarul Mircea Zuzan a explicat că nu se poate trece aceasta mențiune deoarece s-ar știrbi autoritatea unității ce administrează sala de sport.

 De la ședință au lipsit Gabriela Nedelcu (PSD), Dragoș Voinea (PP DD) și Emil Crăciun (PDL).

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Blat pe bani publici. CS Kosarom a pierdut trei puncte într-o partidă cu o desfășurare suspectă! Antrenorul și-a vărsat nervii pe … ziariști! Surse: Jucătorii au aflat că trebuie să piardă cu 5 minute înainte de a ieși pe teren

Marius Parteni

Terenul de tenis din spatele blocului Moldova va fi gata în această primăvară

Marius Parteni

Fotbalistul din Valea Seacă, Alexandru Creţu, convocat la naţională

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site